ANABELA ULAZI U ZADRUGU 3!!! Nakon Luninog LAJVA na Instagramu, fanovi POBESNELI zbog ATIJASOVE
Anabela Atijas, Foto: Printscreen Youtube

ZADRUGA

ANABELA ULAZI U ZADRUGU 3!!! Nakon Luninog LAJVA na Instagramu, fanovi POBESNELI zbog ATIJASOVE

Ovo joj je velika prilika!

Objavljeno:

Luna Đoganije je tek izašla iz Zadruge, a priče o njenom ponovnom ulasku u novu sezonu, treću sezonu Zadruge su već počele.

Ona je definitivno ličnost koja je obeležila ovaj rijaliti, a Zadruga bez nje neće biti isti rijaliti. Ona ipak kaže da ima drugačije planove i da joj je plan da se posveti svojoj pevačkoj karijeri i da se više ne osvrće na ono što je bilo.

U tome joj dosta pomaže majka Anabela Atijas, ali sudeći po komentarima na društvenim mrežama, ona u tome ide do te mere da izgleda kao da u potpunosti kontroliše Lunu i govori joj šta da uradi ili kaže.

foto: Kurir

Danas kada se Luna javila uživo na Instagramu, u povratku iz Makedonije, gde je snimila svoju prvu pesmu, pokušavala je fanovima da prenese vesti i obraduje ih, ali ju je Anabela stalno ispravljala i dodavala šta da kaže, na kraju se i sama uključila. To je izazvalo bes kod fanova, a sudeći po ovom komentaru sa Fejsbuk stranice Zadruga - Pink, ovaj bes je sve veći.

- Ajde da svi glasamo da Kija, Luna, Marko i Sloba uđu u Zadrugu 3, poslaću vam svoj tekući račun da pošaljete glas - neko se ironično našalio, a u komentaru ispod neko je ostavio komentar da bi Anabela trebala da uđe u Zadrugu jer ona zna najbolje i meša se u Lunin život.

foto: Printscreen

Bonus video

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.