LUNA I MARKO PONOVO ZAJEDNO?! Đoganijeva na sve načine pokušava da bude S NJIM!  Slagala Anabelu i ISPLANIRALA OVO
Anabela se protivi Luninoj i Markovoj vezi, Foto: Damir Dervišagić

radi joj iza leđa

LUNA I MARKO PONOVO ZAJEDNO?! Đoganijeva na sve načine pokušava da bude S NJIM! Slagala Anabelu i ISPLANIRALA OVO

Procurelo iz produkcije!

Objavljeno:

Luna Đogani, pobednica druge sezone „Zadruge“, smislila je plan za tajno putovanje sa Markom Miljkovićem daleko od svih, pa i od majke Anabele, koja se protivi njihovoj vezi.

foto: Printscreen

Naime, ona je kao prvoplasirana od produkcije dobila putovanje u Egipat za dve osobe. Iako su svi pomislili da će povesti mamu, sestru ili drugaricu, Luna je rešila da otputuje sa bivšim-budućim dečkom Markom Miljkovićem, a da za to niko ne sazna, posebno ne majka Anabela.

Prijateljima i roditeljima je rekla da će putovati sama kako bi sredila misli i odmorila se od svega. Međutim, to nije istina.

foto: Printscreen Youtube

- Luna je odmah pitala predstavnike produkcije, ali i turističke agencije da li je moguće da povede Miljkovića, ali da oni to nikome ne otkriju - ispričao je za „Alo!“ izvor upoznat sa celom pričom i dodao da je blogerka zahtevala da na putovanje krene krajem ovog meseca.

- Ona je u toku jučerašnjeg dana otputovala u Makedoniju na snimanje svoje nove pesme. Nakon toga se vraća u Beograd, gde će se sa Miljkovićem videti i razgovarati o svemu što se među njima dešavalo, a ostalo je nedorečeno. Budući da se nada da će među njima nakon tog razgovora ponovo biti sve u najboljem redu i da će obnoviti romansu, planira da krajem jula sa njim otputuje na jednonedeljno romantično putovanje u Hurgadu.

Kako kaže, mami još ne planira da kaže za to jer Anabela za Marka ne želi ni da čuje.

- Luni je osim pomirenja sa Markom važno i da dobije maminu podršku, ali to za sada teško ide. Anabela ne želi da njena ćerka bude u vezi sa di-džejom iz Brusa jer smatra da je pored njega nesrećna. Krivi ga za Lunine nervne slomove u „Zadruzi“ i smeta joj razlika u godinama između njih. - završio je izvor.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.