UMISLIO DA JE FRAJER: Dok je Stanija za njim PLAKALA UŽIVO u emisiji, Vladimir drugoj zadrugarki SLAO PORUKE (FOTO)
Vladimir Tomović nema samopoštovanja?!, Foto: Printscreen

ONA MU SE JAVNO NARUGALA

UMISLIO DA JE FRAJER: Dok je Stanija za njim PLAKALA UŽIVO u emisiji, Vladimir drugoj zadrugarki SLAO PORUKE (FOTO)

Objavila sve što joj je pisao i pokazala kako ga je oduvala

Objavljeno:

Diskvalifikovani učesnik "Zadruge 2" Vladimir Tomović je u rijalitiju imao sukobe sa više učesnica.

Njegova bivša devojka Stanija Dobrojević je tokom svog sinoćnjeg gostovanja u emisiji "Zadruga - narod pita" u mnogome komentarisala svoj odnos s njim.

foto: Printscreen

Baš u tom trenutku, na društvenoj mreži se pojavila Vladina prepiska sa još jednom zadrugarkom s kojom se sukobljavao na šimanovačkom imanju.

Naime, Dorotea Jovanović je pokazala svoju prepisku s Tomovićem, koji joj se obratio na Instagramu u pokušaju da uspostavi komunikaciju.

foto: Printscreen Instagram

Međutim, ona ga je otkačila, a zatim javno podelila sa pratiocima šta joj je pisao, te okarakterisala njegov čin kao sraman, s obzirom na to kako se ponašao prema njoj u rijalitiju.

Mene bi na tvom mestu bilo sramota da se javim na bilo koji način", odgovorila je Dorotea Tomoviću nakon što joj se obratio na Instagramu.

Nasmejao sam se ovome! Mi smo, koliko se sećam, ostali u o-kej odnosima kada sam ja izašao, ali dobro. Praštaj što se javih", odgovorio je Vlada na njenu žustru poruku, ali Jovanovićeva nije popuštala:

Bili smo korektni jedno prema drugom isključivo zbog toga da moja majka ne doživljava stres dok gleda naše sukobe", odbrusila mu je Dorotea, a Tomoviće se ponovo izinio:

U redu, izvini još jednom što se javih. Živa bila", napisao je Vlada.

foto: Printscreen Instagram

Kada joj je nešto kasnije cinično dopisao i: "Svaka čast!" ona mu je poručila da je pogrešio adresu i stavila emotikon da to što radi nije u redu, a javno objavila kako nema ni trunke samopoštovanja.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.