ESPRESO DAVIDOVU MAMU POSLAO NA MORE: Ana Korać poslušala naš savet i USTUPILA NAGRADU Biljani Dragojević! (FOTO)
Koraćevoj se baš dopala naša ideja kako da joj ne propadne nagrada, Foto: Printscreen

DA SE NE BACI!

ESPRESO DAVIDOVU MAMU POSLAO NA MORE: Ana Korać poslušala naš savet i USTUPILA NAGRADU Biljani Dragojević! (FOTO)

Zadrugarka svakako nije mogla da iskoristi luksuzno letovanje jer ima zabranu ulaska u Crnu Goru još od prošlog jula

Objavljeno: 13:55h

Nakon što je Espreso.co.rs objavio vest da Ana Korać ne može da iskoristi svoje luksuzno putovanje u Crnu Goru zbog zabrane ulaska u ovu zemlju, te joj dao predlog da na more pošalje Davidovu mamu, osvanule su Biljanine fotografije s Crnogorskog primorja.

Po svemu sudeći, Ani se baš dopala naša ideja o tome kako da joj ne propadne nagrada, pa su na letovanje umesto nje i Davida, prema našem savetu, zaista i otišlili Biljana i Mungos.

foto: Printscreen

Pošto je Biljanin profil hakovan, ona je na sinovljevom objavila nekoliko fotki iz Crne Gore, tako da Anina utešna nagrada koju je dobila kao desetoplasirana superfinalistkinja "Zadruge 2" očito nije propala.

foto: Printscreen Instagram

Za one koji nisu upoznati još uvek mi nije vraćen Instagram koji je hakovan dve nedelje pre finala, nadam se da će mi biti vraćen uskoro, tako da moram preko Davidovog profila da objavim koju sličicu iz ovog lepog Montenegra, poručila je Dragojevićka.

foto: Printscreen Instagram

Da je Espreso Koraćevoj dao odličan predlog, potvrđuje i "opšti haos" koji je usledio u komentarima uz Biljanine slike na Instagramu:

foto: Printscreen Instagram

Naravno, što da propadne letovanje koje je snajka dobila. Kad već ona ne sme u Crnu Goru, uskaču Bilja i Mungi, samo je jedna od opaski, koje su im pisali pratioci na društvenoj mreži.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.