STANIJA ĆE OSTATI NAKNADNO BEZ HONORARA KAO DAVID! Priznala da je dobijala INFORMACIJE od spolja!
Stanija Dobrojević, Foto: Printscreen Instagram

ZADRUGA

STANIJA ĆE OSTATI NAKNADNO BEZ HONORARA KAO DAVID! Priznala da je dobijala INFORMACIJE od spolja!

Oduzeće joj nagradu?!

Objavljeno: 12:36h

Stanija Dobrojević je bila gost u emisiji kod Milana Miloševića i tom prilikom odgovarala na razna pitanja. Jedna stvar koja je mnoge zanimala, ticala se i njenog odnosa sa Sanjom Stanković koju je svojevremeno optužila da se bavi prostitucijom.

Stanija je komentarisala svađe sa Sanjom Stanković kojoj je u toku jedne svađe spomenula izvesnog Mihajla. To ime je haralo Zadrugom danima i pomamilo mnoge ukućanke.

Ja sam svoje prijatelje zamolila da mi nađu informacije o ljudima sa kojima sam mogla da dođem u konflikt. To sa Sanjom, rekli su mi samo ime, ja sam spomenula i nastao je haos. Ušle smo u svađu, nazvala sam je pr*stitukom. U tim trenucima sam koristila sve informacije. Prema Matoroj nemam ništa loše, ali Sanja voli muškarce - rekla je Stanija, koja je izmeđut ostalog i dodala:

- Imala sam na žurci ptičicu da mi kaže šta se napolju dešava.

Opšte je poznato da zadrugari nisu smeli da imaju bilo kakav kontakt sa spoljašnjim svetom, niti da dobijaju informacije spolja. Kako ovih dana kruže priče da je David Dragojević ostao bez honorara upravo jer je prekršio pravio i koristio mobilni telefon u "Zadruzi", postavlja se pitanje da li će i trećeplasirana Stanija da snosi neke posledice, kao što je naknadna diskvalifikacija ili takođe oduzimanje honorara.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.