OVO SE DEŠAVALO IZA KULISA U ZADRUZI: Mitrović je na početku žurke imao jednu ZABRANU, a Lepi Mića ju je prekršio!
Pevač ne mari za sankcije, Foto: Sonja Spasić

s one strane kamere

OVO SE DEŠAVALO IZA KULISA U ZADRUZI: Mitrović je na početku žurke imao jednu ZABRANU, a Lepi Mića ju je prekršio!

Druga slika velikog spektakla!

Objavljeno:

Spektakularna žurka povodom završetka "Zadruge 2" nije mogla da prođe bez mnogo alkohola i skandala, što je, uostalom, i pratilo celu sezonu rijalitija.

Gledaoci su u direktnom prenosu na televiziji Pink mogli da vide odličnu atmosferu na zabavi, a šta se sve dešavalo iza kulisa gde kamere ne snimaju, uslikali su paparaci.

foto: Sonja Spasić

Nisu svi takmičari došli na žurku, ali oni koji jesu potrudili su se da se dobro provedu i da budu u centru pažnje. Vlasnik Pinka na početku večeri svim prisutnima je poželeo da uživaju i da zajedno proslave obaranje rekorda po gledanosti, uz malu molbu.

foto: Sonja Spasić

Meni je pripala čast da ovo uradim, iako sam ja samo jedan od onih koji stoje iza velikog šefa. Moja supruga je mnogo više zaslužna. Da vas zamolim samo, nemojte da vršite nuždu u vodu ovde, trebaće nam sve to za iduću sezonu", rekao je Mitrović.

foto: Sonja Spasić

Nije ga poslušao Lepi Mića. Doduše, nije vršio nuždu, nego je povraćao u jezero. On je u početku bio odlično raspoložen, sa svima je ćaskao i igrao uz muziku Maje Berović, ali pred kraj večeri sve mu je preselo.

foto: Sonja Spasić

Od žestokih pića koja je konzumirao Mići se slošilo pa je došao do vode i počeo da povraća, na opšte zgražavanje. Ubrzo nakon tog incidenta njegov prijatelj Nebojša Bojović pomogao mu je da ode do kola i odvezao ga kući.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.