VESNA RIVAS LAŽE I OBMANJUJE NAROD! Nijedno njeno proročanstvo NIJE SE OBISTINILO! Sve laži koje je izrekla...
Vesna Rivas, Foto: Printscreen/Happy TV

lažna proročanstva

VESNA RIVAS LAŽE I OBMANJUJE NAROD! Nijedno njeno proročanstvo NIJE SE OBISTINILO! Sve laži koje je izrekla...

Sve prognoze Vesne Rivas koje je iznosila u javnosti proteklih meseci ispostavile su se kao čista izmišljotina!

Objavljeno: 09:15h

Predstavljajući sebe kao vrsnog astrologa, nadrilekara i vidovnjakinju, ova učesnica "Parova" dala je sebi za pravo da govori o životima ljudi sa javne scene, a neka od njenih proročanstva u najmanju ruku su lucidna.

U intervjuu za jedan nedeljnik Vesna je izjavila da u svojim vizijama vidi da Darko Lazić i njegova verenica Marina Gagić neće postati roditelji, jer će ona imati ozbiljne komplikacije u trudnoći. Na sreću, ovo se ispostavilo kao čista glupost, jer je Marina rodila sina Alekseja i sve je u najboljem redu.

foto: Printscreen

Pred kraj prošle godine Rivasova je dala detaljnu analizu za najpopularnije ličnosti s domaće estrade i, naravno, sve je promašila. Tako je za Jelenu Karleušu rekla da je očekuje blistava karijera u 2019, da će biti presrećna u braku s Duškom i da za nju ne postoje drugi muškarci. Nekoliko dana kasnije počela je afera Karleuša-Vranješ, koja i dalje traje, a po svoj prilici upravo zato neće opstati pevačicin brak s fudbalerom.

Vesna je tada pomenula da će se Aca Lukas pomiriti s bivšom partnerkom Sonjom početkom godine, što se još uvek nije desilo, a već smo u julu, kao i da Svetlana Ceca Ražnatović ima dečka koga krije od javnosti. Ovo je samo deo netačnih prognoza i laži koje je Vesna izrekla, a za njih nije odgovarala na sudu. Ona i dalje, kao takmičar "Parova", gotovo svakodnevno priča kako pomaže ljudima uz pomoć tarot karata, da ume da skida crnu magiju koristeći ikone i slično.

foto: Priintscreen

Vračanje, proricanje sudbine ili slično obmanjivanje građana po Zakonu o javnom redu i miru kažnjava se novčanom kaznom od 10.000 do 50.000 dinara ili radom u javnom interesu od 40 do 120 sati.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.