ISKRENO MI JE KRIVO ŠTO NISAM POBEDILA: Aleksandra nam je otkrila S KIM je provela NOĆ posle Zadruge
Aleksandra Subotić sebe smatra moralnom pobednicom Zadruge 2, Foto: Sonja Spasić

INTERVJU

ISKRENO MI JE KRIVO ŠTO NISAM POBEDILA: Aleksandra nam je otkrila S KIM je provela NOĆ posle Zadruge

Aleksandra je otvorila dušu za portal Espreso i otkrila nam šta se dešava u njenom životu neposredno nakon završetka Zadruge

Objavljeno:

Iako je bila jedan od glavnih favorita za pobedu u rijalitiju Zadruga 2, Aleksandra Subotić je na razočaranje mnogih osvojila četvrto mesto, ali po svemu sudeći, to je nije mnogo potreslo jer sebe smatra moralnim pobednikom.

Aleksandra je u razgovoru za Espreso.co.rs otkrila kako se oseća nakon završetka rijalitija, kako se osećala kada je David izbačen u finalnoj večeri Zadruge, ali i kako sada stoje stvari na ljubavnom planu.

foto: Instagram

- Utisci su se slegli, sve mi je mnogo lepo. Drago mi je što sam bila deo Zadruge. Iznenađena sam jer ljudi totalno pozitivno reaguju na mene. Drago mi je da su me posle svega razumeli. Razumeli su zašto sam radila to što sam radila - počela je Aleksandra svoje izlaganje.

Na pitanje da li joj je krivo što nije odnela titulu pobednika Zadruge 2 i nagradu od 50.000 evra, Aleksandra kaže:

foto: Sonja Spasić

- S obzirom na komentare koje dobijam, krivo mi je, ali šta je - tu je, ne vredi da žalim za bilo čim. Smatram se moralnom pobednicom i drago mi je što sam sve to izgurala, zaista mi je mnogo drago.

Ipak, nije mogla da se ne dotakne momenta kada je David prvi u finalnoj večeri napustio velelepno imanje u Šimanovcima.

- Ja sam bila presrećna, najiskrenije, jer nije zaslužio ništa. Bukvalno noga u du*e. Bilo mi je drago što je izašao, zaista, bilo mi je drago.

foto: pRINTSCREEN

S obzirom na to da se mnogo spekulisalo o tome da li je Aleksandra noć nakon završetka Zadruge provela sa svojim novim dečkom na njegovom luksuznom imanju, Aleksandra nam je otkrila šta je istina:

- Sinoć sam bila sa svojim novim dečkom na njegovom imanju. Spavale smo tamo i ja i Magdalena. On isto ima dete i one se druže. Tamo je zaista prelepo. On je mnogo dobra osoba. Brinuo je o mom detetu sve vreme dok mene nije bilo. Sve što je trebalo, on je bio tu da donese, da prinese. Zaista je sjajan. Konačno sam srećna u ljubavi. Sad mi više nije simpatija, sad mi je dečko - zaključila je Subotićeva.

Bonus video

Subotićka osvanula na IMPOZANTNOM IMANJU svog bogatog dečka?! Poželela dobro jutro sa RANČA od kojeg zastaje dah!

(Espreso.co.rs/ Lidija Stoisavljević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.