DAVID DRAGOJEVIĆ OSTAO BEZ DINARA OD ZADRUGE! Pronašli mu telefon 3 dana pred FINALE, oduzet mu ceo HONORAR
David i Ana, Foto: Printscreen

ZADRUGA

DAVID DRAGOJEVIĆ OSTAO BEZ DINARA OD ZADRUGE! Pronašli mu telefon 3 dana pred FINALE, oduzet mu ceo HONORAR

Iako je Aleksandra Subotić u nekoliko navrata tokom trajanja „Zadruge“ isticala da se odrekla dela svog honorara u korist bivšeg verenika Davida Dragojevića, izgleda da je njena žrtva bila uzaludna!

Objavljeno: 10.07.2019. 08:58h
  • 73

Naime, bivšem zadrugaru neće biti isplaćen honorar za učešće u rijalitiju jer je prekršio jedno od osnovnih pravila „Zadruge“. Navodno, Davidu je tri dana pre završetka „Zadruge“ obezbeđenje pronašlo mobilni telefon, a produkcija je rešila da Dragojevića kazni tako što će mu oduzeti ceo honorar!

- Nijedan učesnik rijalitija ne sme da ima kontakt sa spoljnim svetom i to je prvo i osnovno pravilo „Zadruge“. Zbog toga je produkcija strogo kažnjavala svakog novog učesnika koji je starim zadrugarima otkrivao šta se dešava u realnom svetu, te su mnogi od njih već u prvim nedeljama ostajali bez honorara. Ali čini se da to nije bilo delotvorno - kaže na početku razgovora izvor blizak produkciji i objašnjava zbog čega je David samo novčano kažnjen.

foto: Printscreen

- David je u „Zadruzi“ proveo svih 10 meseci koliko je trajao rijaliti, ali je produkcija tek u poslednjih nekoliko meseci posumnjala da Dragojević ima nekoga ko mu dotura informacije. Budući da se nije iznenadio kada se Aleksandra vratila u rijaliti, a mnogo puta se pokazalo da Ana i David unapred znaju šta će se u rijalitiju desiti, produkcija je posumnjala najpre da neko iz njihovih redova otkriva Dragojeviću šta se dešava napolju - priča izvor.

- Vrlo brzo je neutralisana ta mogućnost, te je produkcija posumnjala da Dragojević ima mobilni telefon pomoću kojeg komunicira sa spoljašnjim svetom. Danima su strpljivo pratili svaki njegov korak i gledali šta radi i kuda se kreće, ali nikako nisu mogli da primete ništa sumnjivo. Sve do nekoliko dana pred kraj - priča izvor.

foto: Printscreen

- U jednom trenutku, producenti su primetili da David često odlazi u ekonomsko dvorište, u kojem postoji jedan ugao koji nije dostupan kamerama. U tome ne bi bilo ništa neobično jer su zadrugari obično tamo odlazili kada su imali potrebu da se osame i sklone od svih. Međutim, David je uvek skidao bubicu pre nego što bi tamo dolazio, a u „belu kuću“ se vraćao sa novim i svežim informacijama - ispričao je naš izvor.

- Tada su producenti posumnjali da David ima mobilni telefon u „Zadruzi“, a tri dana pred finale na imanje je upalo obezbeđenje, koje je pronašlo Dragojevićev štek. Pronašli su mobilni telefon u jednom delu štale, ali umesto da ga diskvalifikuje, produkcija je donela drugu odluku - priča naš izvor.

- Oduzet mu je celokupni honorar jer je prekršio jedno od osnovnih pravila. Nije tajna da je pred ulazak u rijaliti Aleksandra od produkcije tražila da David dobije više novca i da smanje njen honorar u njegovu korist. Da je igrao po pravilima, danas bi bio bogatiji za nekoliko desetina hiljada evra - kaže izvor.

Bonus video

(Espreso.rs/VIP)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media