LJUBA NIKOG NIJE POŠTEDELA: Posle Zadruge raskrinkala bivše cimere, a onda progovorila o POMIRENJU s Karađorđem!
Ljuba Pantović, Foto: Instagram

skandalozni intervju

LJUBA NIKOG NIJE POŠTEDELA: Posle Zadruge raskrinkala bivše cimere, a onda progovorila o POMIRENJU s Karađorđem!

Otkrila je šta misli da će se dogoditi njenom bivšem zetu Davidu Dragojeviću

Objavljeno:

Bodi bilderka i rijaliti-zvezda Ljuba Pantović nekoliko dana po završetku "Zadruge 2" otvorila je dušu i odgovarala na pitanja koja su najviše zanimala gledaoce.

foto: Pritnscreen

Otkrila je šta misli da će se dogoditi njenom bivšem zetu Davidu Dragojeviću, kao i koliki su taktičari bili Stanija Dobrojević i Marko Marković.

Joj, kakve crne veze. U „Zadruzi“ su mnogi bili spremni na sve, pa i na veze zarad opstanka. Jedino Sanja i Matora odolevaju vremenu i drže se zajedno, a ovo sve ostalo je smešno. Luna je zaljubljena, ali dopušta nedopustivo, dok je Marko čist račundžija i iskorišćava Luninu preveliku potrebu da ima nekog pored sebe. Ana i David su smejurija i nema ništa od njih po izlasku. Vraća se nazad u selo da zgubidaniše po kladionicama. Stanija i Marko bi se i govnima mazali zarad rijalitija izbog toga su mi najveće dno.

Iako su Ana i David napustili "Zadrugu"kao zaljubljeni par, Ljuba i dalje veruje da veza starlete i nekadašnjeg dečka njene ćerke neće opstati u spoljnom svetu.

foto: Printscreen

"Ma kakvi Ana i David. Ana će svojim putem, a klošar David će nazad u svoj seoski sokak. Ja sam umirala od smeha slušajući njegove snove o životu u Beogradu, ženidbi i slično. Budala se zavozala. Neće znati šta ga je snašlo kad izađe,a uz to je pitanje i kako će reagovati ljudi kojima je pretio dok je bio u rijalitiju.

Šta misliš, kakav će napolju biti Aleksandrin i tvoj odnos?

- Biće odličan i trudiću se da s vremenom postane fenomenalan. Neću više dozvoliti svađe i rasprave, već ću posvetiti tome da joj se pomognem da uradi i ostvari sve što želi i planira. Već smo razgovarale o tome u "Zadruzi".

Da li si nakon izlaska videla unuku Magdalena?

Magdalenu ću upravo danas videti i to jedva čekam! Neću više detaljisati ništa pošto želim da je zaštitim maksimalno od svega. Опа ne treba da se provlači kroz medije jer samim tim postaje oružje ljudima koji žele да povrede Aleksandru, već da uživa, u detinjstvu.

Da li nakon završetka „Zadruge“ vidiš sebe u nekom odnosu sa Karađorđem zbog Aleksandre?

foto: Prinscreen

Taj čovek je mrtav za mene i nikad se to neće promeniti. Aleksandra sve to zna i zato nikad nije ni komentarisala pitanja oko toga. On je čovek koji me je fizički napadao, vređao i omalovažavao, tako da za mene ne postoji.

David treba da me se plaši!

Pomenula si u studiju da imaš mnogo dokaza protiv Davida, koliko treba da te se plaši? -Što se mene tiče, treba da se plaši jer ću mu naplatiti sve što je uradio Aleksandri za ove dve godine. Na to ću dodati i njegove laži o meni i sve što je radio u "Zadruzi". Hteo je da bude poznat po svaku cenu i nije birao sredstva, tako da smatram da mogu da radim što poželim po pitanju njega. Najveći ološ i dno koje sam ikad upoznala!

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.