LUNINA I MARKOVA VEZA NEMA VEZE S VEZOM: Lepi Mića opleo po RIJALITI PAROVIMA, a onda otkrio KO vani JEDINO OPSTAJE
Lepi Mića tvrdi da je neumoran, ima energije i za predstojeću sezonu, Foto: Printscreen

Surovo realan

LUNINA I MARKOVA VEZA NEMA VEZE S VEZOM: Lepi Mića opleo po RIJALITI PAROVIMA, a onda otkrio KO vani JEDINO OPSTAJE

On ima proveren recept za uspešnu romansu i srećan brak!

Objavljeno:

Jedan od najiskrenijih učesnika "Zadruge", surovo realni, Lepi Mića, koji je uvek bez dlake na jeziku i na slobodi ostaje dosledan sebi.

Uživao je na sinoćnjoj žurki povodom završetka rijalitija, tvrdi da se nije umorio i da ima energije i za predstojeću sezonu, a parove koje je iznedrila "Zadruga 2" ne smarta realnim i ne predviđa im nikakvu budućnost.

foto: Printscreen

Naime, on smatra da u stvarnom svetu mogu opstati samo čvrste veze i brakovi zasnovane u realnim okolnostima. Zato odnos Lune Đogani i Marka Miljkovića on nije smatrao ozbiljnim ni unutra, pa isto tako ni napolju:

foto: Printscreen

Kakva crna veza, to nema veze s mozgom, veze sa vezom nema. Ana i David, isto. Njih su se dvoje zaljubili, strast neka, to nema nikakvu realnost. Nijedna veza iz rijalitija ne može da opstane. Može moja i moje supruge, jer nije započela u rijalitiju, potučuje jedan od najjačih rijaliti igrača, koji je zadovoljan svojim plasmanom, a na pitanje da li je Luninom pobedom zadovoljena pravda odgovorio je sledeće:

foto: Printscreen

Ne bih ja o tome, ima jednino kosmička pravda. Ja poštujem volju naroda i ko god pobedi ja mogu da mu čestitam. Jesam, i njoj sam čestitao, zaključio je pevač.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.