MARKO NE ŽELI DA SE MIRI S LUNOM: Otkrio GLAVNI RAZLOG TOME! Da li će ga posle ovoga MOLITI ZA OPROŠTAJ?!
Marko i Luna su raskinuli zadnjeg dana rijalitija, Foto: Printscreen Youtube

PRVI INTERVJU

MARKO NE ŽELI DA SE MIRI S LUNOM: Otkrio GLAVNI RAZLOG TOME! Da li će ga posle ovoga MOLITI ZA OPROŠTAJ?!

Ima planove da pokrene biznis

Objavljeno:

Marko Miljković osvojio je drugo mesto u finalu „Zadruge 2“, a u razgovoru za „Alo!“ otkrio je koliko mu teško pada raskid ljubavne veze s Lunom Đogani, kao i da li postoji mogućnost pomirenja. Kako kaže, njihov odnos nikada nije bio gori i pametnije je da bar na neko vreme budu razdvojeni.

- Fantastičan je osećaj kad izađete iz rijalitija, a prvi utisak je da mi je mnogo drago zbog Lune. Trenutno samo mogu reći da se sve desilo sa razlogom i da ću videti kako dalje, kada prođe taj prvi osećaj koji svi imamo po izlasku iz rijalitija. Ne znam da li ćemo se pomiriti i o tome ne bih govorio. Bolje za oboje je da se ne pomirimo jer je mnogo zeznuta situacija s nama i ne vidim način da bude bolje. Treba sve da se slegne, a ja nju i dalje volim. Moram da se pomirim s tim da je između nas kraj i da svako konačno krene svojim putem - priča Marko kom je Luna, kako kaže, olakšala kraj veze.

foto: Sonja Spasić

- Prošao je celi dan i razmislio sam dobro svemu, tako da ne verujem da će tu nešto bitnije da se menja. Izgleda da je problem u meni, a apsolutno sam iskreno ušao u tu priču. Bilo mi je teško da se nosim s njenim lomovima i svim tim situacijama koje su nas pratile, ali što je više udaraca bilo, to mi je bilo lakše da donesem odluku i to na neki način okončam. Svakim udarcem koji mi je zadavala bio sam sve sigurniji da je to što smo se pred sam kraj odvojili prava odluka - navodi finalista koji i dalje veruje da Đoganijeva voli bivšeg dečka Slobu Radanovića.

foto: Printscreen

- Jednostavno, kada pričate nešto kroz šalu, kao što sam ja pričao o Slobi, a ona se tu užasno uvredi, to ona nešto znači. Više ne mogu da procenim da li je reč o rijalitiju, ili o drami, ili su to što pokazuje njena prava osećanja. Ako nju može da povredi šala o njenom bivšem, meni to ne uliva poverenje i govori mi da nije sasvim raščistila s tom bivšom pričom - iskren je Marko, koji je otkrio i zašto će prodati auto koji je dobio kao nagradu.

- Imam planove da pokrenem biznis, ali ne mogu da otkrivam o čemu je reč. Što se nagrade tiče, dobio sam automobil za drugo mesto, ali pošto već imam bolji od ovog koji sam dobio, moraću da ga prodam i da kupim ono što sam zamislio - priča zadrugar koji ne planira da uđe u „Zadrugu 3“.

foto: Sonja Spasić, Printscreen

- Što se tiče mog ponovnog ulaska u „Zadrugu“, neću ništa da govorim jer sam i posle prve „Zadruge“ rekao da nikada ne bih ušao, pa sam, vidite, ipak tamo završio. Ako ponovo uđem, stvarno ne znam šta ću sa svojim životom da radim - zaključuje Miljković za „Alo!“.

Bonus video

KASNILA NA FINALE, PA ZAPENILA: Anabela isprozivala majku Marka Miljkovića

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.