ANABELA JE KRIVAC ZA LUNINU I STANIJINU SVAĐU NA FINALU: Gagi otkrio da je Lunu ROĐENA MAJKA isprovocirala!
Luna se tokom finalne večeri Zadruge strašno posvađala sa Stanijom, Foto: Printscreen Youtube

AU!

ANABELA JE KRIVAC ZA LUNINU I STANIJINU SVAĐU NA FINALU: Gagi otkrio da je Lunu ROĐENA MAJKA isprovocirala!

Gagi tvrdi da pomirenja između njega i Anabele neće biti i da se ona u Luninom životu pita za sve, pa i za njenog dečka

Objavljeno:

Nakon što su članovi porodica finalista Zadruge 2 u samoj završnici rijalitija posetili svoje najmilije u Imaginarijumu, pobednica Luna Đogani žestoko je napala Staniju Dobrojević zbog reči svoje majke, Anabele Atijas.

foto: Printscreen

Anabela je prenela Luni da Stanija gleda njenog bivšeg dečka Marka Miljkovića, zbog čega je Đoganijeva pobesnela, a Lunin otac Gagi Đogani je, vidno iznerviran, isprozivao bivšu ženu zbog svađe koja je obeležila finalnu noć Zadruge.

foto: Printscreen Youtube

- To se desilo, to sam inače i pričao šta Anabela radi. Anabela je prenela Luni, a kaže da nije prenela, da je navodno Stanija gledala u Marka - počeo je priču Gagi tada i dodao da ga ne zanima ko je koga gledao, već da jedva čeka da vidi svoje dete.

- Šta će to Luni dva sata pred izlazak, treba da je zaglavimo tu, umesto da bude neka dobra atmosfera, ona je otišla i prenela joj tu glupost, bespotrebno - kaže Đogani.

foto: Printscreen Youtube

Gagi tvrdi da pomirenja između njega i Anabele neće biti i da se ona u Luninom životu pita za sve, pa i za njenog dečka.

- Nema šanse da se poboljša naš odnos. Naš problem je što me ona ne uvažava kao bivšeg muža, kao čoveka koji je bio u njenom životu i ne priznaje me, jednostavno se ponaša bezveze - rekao je Đogani.

foto: Printscreen Youtube

- Ona se pita i za dečka, i za sve se pita - zaključio je Lunin otac.

Podsetimo, Luna Đogani odnela je pobedu u Zadruzi 2, a od Anabele je dobila na poklon stan, za koji joj je ključeve uručila odmah po pobedi.

Bonus video

NISAM DOŠAO ZBOG LUNE: Sloba u finalu imao specijalni zadatak

(Espreso.co.rs/ Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.