TAJNI RAZGOVOR MIKIJA I SUZANE U TOKU FINALA: Zvao je, a ona PLAKALA u slušalicu OVAKO JE PEVAČICA PREVARILA SRBIJU
Foto: Printscreen

ESPRESO OTKRIVA!

TAJNI RAZGOVOR MIKIJA I SUZANE U TOKU FINALA: Zvao je, a ona PLAKALA u slušalicu OVAKO JE PEVAČICA PREVARILA SRBIJU

Sin će je se odreći kad ovo bude čuo...

Objavljeno:

Iako je pred kraj rijalitija tvrdila kako nema ništa od pomirenja sa Mikijem Đuričićem, što su mnogi shvatili kao njenu taktiku za sakupljanje dodatnih glasova za finale, biće da to možda i nije bilo tako daleko od istine.

foto: Printscreen

Suzana Perović koja je prvo kukala za Mikijem, i nakon šamarčine koju je popila, posle nekoliko dana promenila je naglo svoju odluku pa obrnula ćurak. Onda se navodno sabrala, pa krenula da objašnjava kako mu nikad ne bi oprostila i kako će ga tužiti kad izađe, jer je to što je uradio, kako je rekla nedopustivo. Jedna devojka iz publike međutim posvedočila je nečemu što je kako je ispričala šokiralo i nju, i sve ostale:

foto: Prinscreen

- Suzana je došla u studio kad je bila izbačena, neko joj je dao telefon, i užasno me je zanimalo s kim to priča. Shvatila sam ubrzo da je Miki na vezi. On je valjda kolko sam čula sve vreme zivkao, i onda je tražio nekome nju na telefon kad je video da je ispala. Sve je pomno pratio do tad. Ona se onda javila, i posle par sekundi je krenula da plače ko kiša i da jeca. Pokušala je da izvede da je niko ne čuje, ali nije uspela da se iskontroliše da ne brizne u plač. Iz razgovora sam shvatila da je Miki. Ma nema šanse da se ne pomire. Tako je i zvučala. Ta će mu preko svega preći. Samo je bez veze zamajavala i folirala narod i porodicu - otkriva sagovornica za Espreso.co.rs.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.