MEŠALA ALKOHOL SA SEDATIVIMA? Isplivao konačno PRAVI RAZLOG zbog kog je Anabela sve vreme BESNA NA LUNU!
Anabela Atijas nije delovala oduševljeno nakon proglašenja pobede svoje ćerke!, Foto: Filip Plavčić

ESPRESO OTKRIVA!

MEŠALA ALKOHOL SA SEDATIVIMA? Isplivao konačno PRAVI RAZLOG zbog kog je Anabela sve vreme BESNA NA LUNU!

Mnogi su primetili da je namrgođena, a nakon što je rečeno da je Luna ta koja je odnela pobedu i 50.000 evra, Anabela je nije čak ni zagrlila

Objavljeno:

Iako je Anabela Atijas sve vreme rijalitija pričala kako jedva čeka kraj "Zadruge", kako bi njena mezimica konačno izašla napolje, izgleda da u samom finalu nije bila preterano srećna.

Ona je prvo uoči finala rekla da se nada Luninoj pobedi, međutim kada je došao trenutak proglašenja i kada je blogerka proglašena za pobednicu treće sezone ovog rijalitija, Anabelin izraz lica bio je pravo iznenađenje za sve.

Luna Đogani
Luna Đogani foto: Printscreen

Mnogi su primetili da je namrgođena, a nakon što je rečeno da je ona ta koja je odnela pobedu i 50.000 evra, Anabela je nije čak ni zagrlila.

Ekipa Espresa kontaktirala je i Luninog oca Gagija Đoganija da prokomentariše ovu neobičnu i krajnje neočekivanu situaciju.

- Pa eto šta da vam kažem. Iz toga je valjda sve jasno. Ona je iz nekih svojih nepoznatih razloga toliko besna na mene, da nije uspela svoju mržnju i bes da suzbije makar u tom momentu, koji se više neće ponoviti, a koji je bitan za Lunu. Ta njena faca sve govori ja mislim. Ona je jednostavno žena koja je sebi uvek ispred svih. Mislim da sam sve rekao - bio je pomalo razočaran Gagi, ali srećan zbog ćerkine pobede.

foto: Printscreen

Nedavno se međutim pojavila u javnosti i spekulacija o tome da su navodno Anabela i Marko bili u kratkoj emotivnoj vezi, a da Luna za to nije ni znala. Gagi kaže kako o tome ne zna ništa, mada ne isključuje ni tu mogućnost.

foto: Printscreen

- Ja stvarno ne znam ništa o tome, niti to mogu da znam. Mislio sam da je u pitanju njena sebičnost. S druge strane vrlo je moguće da tu i nečeg drugog ima. Zašto bi inače toliko mrzela Marka. Ona očima ne može da ga vidi, ne postoji nijedan razlog da baš toliko ne može da ga podnese. Ko zna šta tu ima, i šta je bilo! Znam samo da sam razočaran što je dozvolila da zbog mržnje prema meni sabotira rođeno dete, i to su i kamere juče snimile. Nije je čak ni zagrlila. Ja nisam ni hteo da dođem na scenu, da ne bih dalje provocirao, jer sam hteo da sve prođe bez skandala, ali mi je Luna pokazala da dođem, pa sam došao jer je to njoj značilo. Anabela mi je u par navrata svašta rekla - da sam narkoman, udarala se po nosu i vikala "e tata, tata", vikala da će mi je*ati mater, a pritom je celo veče cirkala i to preko sedativa. Ali dobro, njoj na čast. Ja sam rekao dovoljno - rekao je Gagi za Espreso.co.rs.

Anabelin izraz lica nakon proglašenja Lunine pobede!
Anabelin izraz lica nakon proglašenja Lunine pobede!foto: Filip Plavčić

Kako je izgledalo proglašenje bez Anabele pored Lune, pogledajte u snimku koji sledi na 10.24:

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.