ANA KORAĆ SAZNALA DA VIŠE NE ZARAĐUJE 2.000 EVRA MESEČNO! Svet joj se srušio za jedan SEKUND
Foto: Espreso.co.rs

ZADRUGA

ANA KORAĆ SAZNALA DA VIŠE NE ZARAĐUJE 2.000 EVRA MESEČNO! Svet joj se srušio za jedan SEKUND

Starleta Ana Korać zauzela je 10. mesto u rijalitiju "Zadruga 2"!

Objavljeno:

Međutim, pre samog finala, njoj se dogodio jedan peh, a juče su joj rekli o čemu se radi. Naime, Ani je nepoznata osoba hakovala profil na Instagramu, na kojem je imala preko 200.000 pratilaca.

Ime je promenjeno, fotografije su izbrisane, a i haker je otpratio sve koje je Ana pratila. Ovo je veoma uznemirilo zadrugarku.

foto: Espreso.co.rs

Ana se nakon "Zadruge 1" čak hvalila kako ona uz pomoć Instagrama ima dobru zaradu, te da reklama na njenom profilu košta 2.000 evra mesečno. Tako da su hakeri ovim potezom uspeli da Koraćevoj izbiju dobre pare iz džepa.

- Jeste hakovan, znam za to. Ne znam ko je, ali vratiću ga svakako. To što se na Vajberu pojavio moj broj, to uopšte nije moj broj. Neko se igra sa raznim stvarima i te lažne poruke, to uopšte nisu moje poruke. Nemoguće je da su to moje poruke kada sam ja bila unutra - rekla je Ana Korać.

foto: Printscreen

Odmah potom, na Instagramu se pojavio drugi profil sa Aninim fotografijama i sa dodatkom "official", za koji se pretpostavlja da je njen, budući da je tagovala sve prijatelje koje poznaje, a tokom večeri je objavljivala i fotografije.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.