VOLIM JE JOŠ UVEK, ALI NEKA SVAKO KRENE SVOJIM PUTEM! Marko Miljković u intervjuu objasnio sve o LUNI I SLOBI
Marko Miljković, Foto: Printscreen

ZADRUGA

VOLIM JE JOŠ UVEK, ALI NEKA SVAKO KRENE SVOJIM PUTEM! Marko Miljković u intervjuu objasnio sve o LUNI I SLOBI

Rekao je sve šta ima

Objavljeno: 07.07.2019. 10:08h
  • 199

Kao što je prošle sezone rijalitija "Zadruga" bio aktuelan ljubavni trougao Sloba-Kija-Luna, tako su centralnu poziciju u ovoj sezoni zauzeli Marko Miljković i Luna Đogani.

Iako je na početku sve delovalo idealno, problemi su se vrlo brzo pojavili, a tu je došlo i do uticaja i udaraca od strane drugih zadrugara, što je dovelo do toga da Marko i konačno raskine sa Lunom.

foto: Printscreen

On je jednom prilikom u rijalitiju rekao kako misli da Luna i dalje ima osećanja prema Slobi, pa je mnoge zanimalo na konto čega je došao do takvog zaključka:

- Jednostavno, kad pričate kroz šalu, pričali smo nešto kroz šalu vezano za Slobu i ona se tu užasno povredila. Ja više ne znam da procenim da li je to rijaliti, da li su to stvarna njena osećanja, više ne znam o čemu se tu dešava. Jednostavno, da izuzmemo kamere i sve, ako se to desi nekoj osobi s kojom ste u vezi, ako je povredi priča na šalu i na konto nekog njenog bivšeg, meni to govori, nisam 100 posto siguran, ne mogu da kažem, ne znam kakva je Luna u potpunosti, ali jednostavno meni to govori da tu nije sve raščišćeno - rekao je Marko po izlasku iz "Zadruge" i dodao da je u svemu tome bio u potpunosti iskren, ali i da mu je bilo teško da se nosi sa celom situacijom.

 

Bonus video

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media