DESET MESECI SU SE SPREMALI ZA OVO: Evo kako Zadruga izgleda pred početak VELIKOG FINALA (VIDEO)
Dušica se oglasila u Nacionalnom dnevniku TV Pink, Foto: Printscreen

uskoro kreće spektakl

DESET MESECI SU SE SPREMALI ZA OVO: Evo kako Zadruga izgleda pred početak VELIKOG FINALA (VIDEO)

Jedan detalj svima upada u oči!

Objavljeno:

Samo dva sata pre početka finala "Zadruge 2" na poznato imanje ušla je voditeljka Dušica Jakovljević, koja je u "Nacionalnom dnevniku" TV Pink otkrila da se pripreme za šou koji večeras očekuje milionski auditorijum privode kraju.

Naravno, sve je spremno, još uvek se neke finese dorađuju i pripremaju, jer nije samo superfinale ono što nas čeka već i ta velika žurka", istakla je Dušica, koja se za ovu noć pripremala proteklih meseci.

Mnogi su primetili da je dvorište uredno i sređeno, a kako i ne bi kada je čitav tim radio na projektu.

foto: Printscreen

Ja sam se spremala za ovo deset meseci. Potpuno sam mirna, bez svoje neke lične drame. Ja volim kada krene to finalno veče, kada otkuca 21 sat, kad meni skoči adrenalin, kada sam spremna da se družim sa našim gledaocima, do duboko u noć... Kod nas na Pinku je uvek sve spremno", istakla je voditeljka, a potom pohvalila marljiv i predan rad čitavog tima ljudi, koji je deset meseci unazad 24 sata radio na projektu koji je oborio sve rekorde gledanosti.

Nikada sebe nisam uzdizala iznad bilo koga ko je uključen u sve što znači "Zadruga 2". Samo da jedna karika nije valjala, ne bi bilo kako treba, ali imam veliku odgovornost da u ime stotine ljudi koji realizuju "Zadrugu 2" ne smem da kiksnem.

Kada su utisci u pitanju, najveći Dušičin utisak jesu rezultati TV Pink.

Moj najjači utisak je to da je apsolutna dominacija TV Pink na svim poljima i drago mi je što sam deo toga", istakla je voditeljka, koja je na samom kraju uključenja gledaocima otkrila šta ih očekuje u danima koji su pred nama.

Sutra ćemo imati intervju sa pobednikom "Zadruge". Velika žurka je pomerena za ponedeljak od 22 sata na TV Pink", rekla je Jakovljevićeva.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.