SANJA STANKOVIĆ OTKRILA KAKO JE SLOBA VARAO KIJU SA ANOM: Ispričala sve i o glavnom uhapšrenom MAKROU U SRBIJI
Sanja Stanković, Foto: Printscreen

ZADRUGA

SANJA STANKOVIĆ OTKRILA KAKO JE SLOBA VARAO KIJU SA ANOM: Ispričala sve i o glavnom uhapšrenom MAKROU U SRBIJI

Sanja Stanković, pošto ja napustila "Zadrugu", iznela mišljenje o tome ko će pobediti i ko su joj favoriti. Progovorila je i o temi o kojoj se mesecima pisalo, između ostalog i o aferi "prostitucija" u koju je ona direktno bila umešana.

Objavljeno:

"Nisam videla, ali su mi prijatelji reki šta se pisalo i dešavalo. Na sve to neću davati ja komentare, već moji advokati. Ja ne poznajem nikoga od tih ljudi i nisam upućena ni u šta oko svega toga što se dešavalo dok sam bila unutra. Učinjena mi je velika nepravda i to je sve ono što imam da izjavim povodom te afere", rekla je sada već bivša zadrugarka.

Sanja je izjavila da nikoga ne smetra dostojnim pobede, jer tamo nema pobednika. Ipak, izdvojila je Aleksu Savića kao jednog od svojih favorita.

Sanja je uputila i kritiku još uvek aktuelnoj učesnici rijalitija, Ani Korać, izjavljujući da joj se njen način učešća nikako ne dopada.

foto: Printscreen

"Trebalo je ostati cvetić i mislim da je pogrešila svaki put kad je skočila da vređa Aleksandru Subotić, ali mislim da je na sve to David uticao, svesno ili nesvesno. Davidova veza sa Anom i Aleksandrom je bukvano kopija. Ali kad Ana bude udarila glavom o zid, biću svakako uz nju kao prijatelj", rekla je Sanja.

Iako joj nisu favoriti, Sanja je za medije otkrila ko ima najveću šansu za pobedu.

foto: Printscreen

"Na prva tri mesta vidim Lunu, Aleksandru i Staniju, jer sam po Zadrugovizijama to videla i po pitanjima novinara i oko koga se tamo vrti priča. One imaju najveće šanse za pobedu, ali od njih tri mislim da Aleksandra ima najviše", rekla je ona.

Bivša zadrugarka prokomentarisala je i to što se Kija naljutila na Anu Korać, jer je bila sa Slobom Radanovićem: "Ja sam bila upućena i znala da su se kresali. Ali nisam htela da komentarišem, jer su i Ana i Kija moje prijateljice i njih dve treba da reše to što se desilo", zaključila je Sanja.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.