ALEKSANDRA SUBOTIĆ SE UDAJE ODMAH POSLE ZADRUGE: David je prošlost, S NJIM planira BUDUĆNOST! Svi detalji SVADBE!
Aleksandra Subotić uskoro staje na ludi kamen, Foto: Printscreen

OPA!

ALEKSANDRA SUBOTIĆ SE UDAJE ODMAH POSLE ZADRUGE: David je prošlost, S NJIM planira BUDUĆNOST! Svi detalji SVADBE!

Subotićka odmah posle finala Zadruge odlazi u Crnu Goru s ćerkom Magdalenom, ali i sa svojim izabranikom Petrom

Objavljeno:

Aleksandra Subotić brzo je prebolela Davida Dragojevića, koji ju je javno prevario u rijalitiju.

Subotićka odmah posle finala Zadruge odlazi u Crnu Goru s ćerkom Magdalenom, ali i sa svojim izabranikom Petrom, s kojim planira da uskoro stane na ludi kamen.

foto: Printscreen

"Aleksandra je do ušiju zaljubljena u Petra, ne znaju se dugo, ali emocije su obostrano odmah proradile. On je upoznao njenu ćerkicu, a ona njegovog sina, i kasnije kada je ušla u Zadrugu Kartađorđe je više puta javno podržao njihovu vezu i Petra nazvao pravim gospodinom. Kada su muzičari ulazili na žirke u rijaliti, u šiframa su pričali sa Aleksandrom i dali joj do znanja da je Peca čeka i da je sve organizovao. Biće to pravo slavlje, velika svadba, baš onakva kakvu je Aleksandra i želela. Plan je da čak deset najvećih estradnih zvezda zapeva taj dan u Crnoj Gori. Biznismen ima apartmane tamo i već je sve organizovao da Aleksandra posle finala dođe dole sa Magdalenom. Ona će biti u Utjehi sve do septembra, a Petar će zbog posla morati da putuje u inostranstvo", kaže izvor "Sveta" i dodaje da je Petar rešio da pomiri Aleksandru sa porodicom.

"On pomaže Karađorđu i želi i njega da odvede u Crnu Goru na odmor, ai Ljuba je dobro došla. Peca je mnogo dobar čovek i ne želi da njegova buduća žena bude u svađi sa nekim od članova porodice, tako da će sve da ih okupi i izmiri. Hoće i Goranu da odvede na more jer misli da nije u redu da rođene sestre ne komuniciraju, ma on je spreman da uradi sve za Aleksandru."

On se tim povodom oglasio, i kratko je prokomentarisao:

"Čekam Aleksandru da izađe i onda ćemo celo leto uživati sa Magdalenom na moru." - rekao je Aleksandrin dečko za Svet.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.