MUŽA SUZANE PEROVIĆ STIGLA KARMA! Varao Lepu Lukić DOK JE BIO S NJOM U BRAKU, a sada mu se SVE VRAĆA KO BUMERANG!
Foto: Privatna arhiva

STIGLA GA KAZNA!

MUŽA SUZANE PEROVIĆ STIGLA KARMA! Varao Lepu Lukić DOK JE BIO S NJOM U BRAKU, a sada mu se SVE VRAĆA KO BUMERANG!

Pevačica svog bivšeg muža Vladu Perović uhvatila svojevremeno u krevetu sa drugom ženom

Objavljeno: 14:39h

Lepa Lukić uhvatila je svojevremeno svog bivšeg muža Vladu Perovića u krevetu sa drugom ženom, pevačica ih je tada oboje izbacila iz svog stana, te se razvela od Vlade.

Tako da su mnogi protumačili kao neku vrstu karme, sve ono što je on doživeo u rijalitiju "Zadruga" kada ga je supruga Suzana Perović prevarila sa Mikijem Đuričićem.

foto: Privatna arhiva, Printscreen

"Vlada je veoma dobar čovek, bar je takav uvek bio prema meni. Mi smo imali samo jednu situaciju kada je on pogrešio, a pošto ja to sečem u korenu, mi smo tako odmah i završili. Nije on mene varao stalno, bilo je to samo jednom, ja sam ga tada uhvatila i odmah sve završili. Ovo što Suzana radi u "Zadruzi" veoma je ružno. Neprijatno je i meni da gledam, a kamoli njemu. Vlada nije neko ko se svađa, za svađu je potrebno dvoje, sa njim je nemoguće svađati se, jer se on povlači iz svake svađe", kaže Lepa Lukić, a prenose beogradski mediji pisanje Sveta.

foto: Printscreen

"Ne znam da li će joj oprstiti jer je to njihovo, to je njihova stvar, neću da se mešam. Znam da oni žive zajedno u jednoj kući, ali odvojenim životom. Jesu u braku formalno, na papiru, ali stvarno nisu već godinama", zaključila je Lepa.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.