LUNA OSTAJE BEZ 50.000 €, ALEKSANDRA UHVAĆENA U PREVARI: Bogati biznsimen puko OGROMNE PARE i KUPIO JOJ GLASOVE!
Aleksandra Subotić, Foto: Printscreen

ESPRESO OTKRIVA!

LUNA OSTAJE BEZ 50.000 €, ALEKSANDRA UHVAĆENA U PREVARI: Bogati biznsimen puko OGROMNE PARE i KUPIO JOJ GLASOVE!

Dobro obavešteni izvor otkriva ko je glavni favorit

Objavljeno:

Iako se pričalo o tome kako je glavni favorit za pobedu "Zadruge 2" Luna Đogani, a mnogi i dalje čvrsto veruju da će upravo ona odneti pobedu u finalu koje se će se održati u subotu, 6. jula, stvarnost je izgleda nešto drugačija.

Naime dobro obavešten izvor blizak produkciji, za Espreso.co.rs otkriva šta se zapravo dešava i kako se dogodilo da se poslednjih dana najviše priča o Aleksandri Subotić kao o glavnom favoritu.

foto: Printscreen / Youtube

- Aleksandra je još dok je bila napolju ušla sa detaljno osmišljenom taktikom. Sve je još tada pripremila i dogovorila, i to sve uz pomoć svog novog dečka, bogatog biznismena iz Novog Sada, a kojim se smuvala kad su je diskvalifikovali. On je uložio ogroman novac da potkupi publiku i da zapravo kupi glasove gledalaca. I ne samo to. On je čak plaća ljude da se uključuju uživo u program, i da navode Aleksandru kao svog favorita za pobedu - priča izvor za Espreso i dodaje:

Aleksandrin bogati dečko, Petar Peca Raspopović
Aleksandrin bogati dečko, Petar Peca Raspopovićfoto: Facebook

- Dok je bila napolju ona je imala i kouča. Plaćala je stručnjake da je istreniraju i obuče kako da se ponaša do kraja, kako bi oj pobeda u Zadruzi bila zagarantovana. Objasnili su joj da treba non stop da ima osmeh na licu, da ne ulazi u bespotrebne rasprave, ali da se drži te priče da je žrtva do kraja, jer je profil žrtve najbolja karta za pobedu. Zato možete videti da Aleksandra često ima taj utegnuti veštački osmeh na licu, jer mora da ga drži pošto joj je tako rečeno. Objasnili su joj da treba da bude dama, i da se dostojanstveno drži, pa ste sigurno primetili njen novi model ponašanja od kad se vratila unutra. Da će baš ona pobediti gotovo je sigurno. Znamo onu staru - para vrti, de burgija neće, a za nju je baš plaćeno - završava izvor za Espreso.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.