ISPLIVALA PREPISKA IZMEĐU MILJANE I ZOLINE MAJKE: Jezivi detalji njihove veze! Di-džej BESNEO I ZBOG MALOG ŽELJKA!
Miljana Kulić izvukla keca iz rukava, Foto: Printscreen

sada je sve jasn0

ISPLIVALA PREPISKA IZMEĐU MILJANE I ZOLINE MAJKE: Jezivi detalji njihove veze! Di-džej BESNEO I ZBOG MALOG ŽELJKA!

Mama Bosa pokušavala da izgladi situaciju, ali uzaludno... Porok je bio jači!

Objavljeno: 11:16h

Bivši rijaliti par Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola od raskida ne prestaje da se javno prepucava.

Nišlijka je sada otišla korak dalje, pa je javnosti otkrila i prepisku sa Lazarovom majkom. Naime, ona je iznela sve detalje života sa Zolom koji je veoma kratko trajao, a bio je pun brige i problema.

foto: Printscreen Instagram

Od toga što mi vi pišete, nema ništa. Evo kakav je domaćin bio dotični di džej (u pokušaju). Slučajno sam naišla na prepisku sa njegovom majkom dok smo živeli zajedno u Nišu", napisala je Miljana kao uvod, a onda priložila i prepisku sa Lazarovom mamom Bosom.

foto: Printscreen Youtube/footballr

Ja sam na poslu, celu noć nisam spavala. Ja ne mogu da verujem da je Lazar toliko nedokazan. Pričala sam i sa Sašom, nazvaće ga on samo da proba da mu objasni neke stvari. On mora da se uozbilji ako želi dobro i sebi i svima nama oko sebe. Javiću se ja kad dođem sa posla, uglavnom para mu ne daj, ako misli da se kocka. Ovaj vikend ne mogu dobiti, ali sledeći mogu. Teraj Lazara da ide po pasoš u produkciju, ne može bez dokumenata ništa. Kako misli on živeti? Mora ti pomoći. Kad ode Boban razgovarajte, a i ja ću doći, a i Saša će pokušati. Ne brini se, valjda ćemo uspeti. Poljubi Željka", deo je razgovora između Miljane i Lazarove mame.

foto: Printscreen Youtube/footballr
1 / 9 Foto: Printscreen Instagram

Miljana je zatim otkrila da je Lazar besneo i zbog malog Željka.

Sinoć se probudio Željko i plakao je tri minuta dok sam mu napravila mleko... On je vikao kao lud i rekao da ne može psihički da izdrži, da će poludeti. Ja mu objašnjavam da mora tako kada je dete malo. I meni uopšte nije dobro, kunem ti se. Mnogo sam tužna", napisala je Miljana, a onda je mama Bosa ponovo pokušala da popravi situaciju.

foto: Printscreen Youtube/footballr

On je onda posve lud. Ja ću pokušati da pričam kada dođem, strpi se malo ako možeš, a ako ne možeš slobodno mu reci neka ide, sram ga bilo. Nemoj da si mu dala više ni feninga, sram ga bilo", siktala je Lazareva mama, koja je savetovala Miljanu kako da upregne njenog sina da joj pomogne u kući.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.