OD RIJALITI ZVEZDE DO TURISTIČKOG VODIČA: Vuk Đuričić sada sprovodi autobuse po belom svetu! (FOTO)
Ilustracija, Foto: Espreso.co.rs, Printscreen/Facebook

PROMENA KARIJERE

OD RIJALITI ZVEZDE DO TURISTIČKOG VODIČA: Vuk Đuričić sada sprovodi autobuse po belom svetu! (FOTO)

Đuričić je prošlog vikenda vodio grupnu turu jedne turističke agencije iz Beograda na jednodnevni izlet u Veneciju

Objavljeno:

Nekadašnji učesnik šeste sezone "Parova" i rijalitija "Maldivi" Vuk Đuričić, gotovo je u potpunosti promenio svoju profesiju, i od rijaliti zvezde sa TV-a, ili nasilnika, kako ga često nazivaju u medijima, postao turistički vodič!

Naime, Đuričić je prošlog vikenda vodio grupnu turu jedne turističke agencije iz Beograda na jednodnevni izlet u Veneciju.

Iako se uredno predstavio, na početku putovanja većina turista nije imala predstavu o kome se radi, sve dok se Đuričić u neformalnoj konverzaciji sa putnicima nije pohvalio da je nekoliko puta bio učesnik različitih rijalitija u Srbiji.

Vuk tokom putovanja!
Vuk tokom putovanja!foto: Printscreen / Facebook

Iako je pokušavao da bude duhovit i zabavi putnike tokom višesatnog putovanja do Italije, neki ipak nisu imali razumevanja za njegov humor i kako kažu, nimalo im se nisu dopale njegove "nacionalističke pošalice" tokom prolaska kroz Hrvatsku, ali ni neorganizovanost i neupućenost u tačne istorijske činjenice i informacije koje je trebalo da prenese turistima.

"Nije mi se dopalo to što je govorio o Jasenovcu tokom prolaska kroz Hrvatsku. Krenuo sam na opušten put, a ne da slušam o genocidu, ratu, ubijanju itd. Pritom, ne mislim da je bio objektivan, već je govorio jako subjektivno, to nije okej" , izjavio je jedan od putnika koji je želeo da ostane anoniman.

Putnici takođe navode da su od Đuričića kao vodiča na putovanju očekivali da pruži adekvatne informacije o Veneciji tokom putovanja do tamo, što je delimično izostalo, ali i osuđuju to što je zaboravio spisak putnika na kome su bili i brojevi telefona.

Vuk u Veneciji!
Vuk u Veneciji! foto: Printscreen / Facebook

Zbog te greške, dve gospođe su ostale "izgubljene" u Veneciji i nisu se vratile sa ostatkom grupe na trajekt koji ih je prevozio do Lido Di Jesela, gde se nalazio autobus za povratak u Srbiju.

"One su krive jer nisu došle na vreme, ali njegova odgovornost takođe postoji jer ga je mrzelo da ponese spisak ... sve je jako neorganizovano" , dodala je jedna gospođa koja je takođe želela da ostane anonimna.

Vuk u Veneciji!
Vuk u Veneciji! foto: Printscreen / Facebook

Bilo je i onih koji nisu obraćali pažnju na Đuričića i samo su želeli da uživaju u svom izletu, pa tako po neki njegov propust nisu ni primetili.

"Bio je okej, duhovit je i pokušava da bude zabavan, svima se dogodi da nešto zabrljaju, nemam zamerki na putovanje, a ni na njega" , glasio je jedan od komentara.

BONUS VIDEO:

SVE CIGLE POLOMIO, A STAKLO NI DA NAPRSNE! Posle ovog lopov sigurno menja profesiju! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.