ČIM ODSLUŽI KAZNU, MIKI PALI PREKO: Nasilni pčelar se ODRIČE SVEGA i seli se u INOSTRANSTVO na daleku destinaciju!
Miki hoće da menja život iz korena, Foto: Printscreen

DOSTA MU JE SVEGA

ČIM ODSLUŽI KAZNU, MIKI PALI PREKO: Nasilni pčelar se ODRIČE SVEGA i seli se u INOSTRANSTVO na daleku destinaciju!

Otkrio je da li i posle svega voli Suzanu

Objavljeno:

Miki Đuričić zaradio je jednogodišnju kaznu kućnog pritvora, pošto je naočigled cele Srbije u "Zadruzi 2" ošamario Suzanu Perović, pa Nadeždu Biljić izudarao drvenom štakom. Trenutno, dane sa nanogicom provodi aktivno razmišljajući o svojoj budućnosti, a kako se navodi, planira da "počne život iz početka" u Kanadi, kod jednog svog prijatelja, prenosi Informer.

- Sada imam vremena da razmišljam. Gde sam grešio i zašto. Planiram da vanredno završim za kuvara, da dobijem diplomu i zauvek zapalim iz Srbije. Moj prijatelj živi u Kanadi i nagovara me da otvorimo restoran, tako da kada odslužim ovu kaznu, selim se tamo. Hoću da počnem sve iz početka. Ovde sam nagrđen i ocrnjen, tako da nemam šta više da tražim u ovoj zemlji.

foto: Printscreen

Na pitanje da li smatra da je nepravedno osuđen, odgovorio je:

- Ne. Jesam udario Suzanu i Nadeždu, zbog toga treba da snosim posledice. Napravio sam grešku i sada je plaćam. Krivo mi je što je sve tako ispalo i jako se kajem zbog toga. U 'Zadruzi' sam shvatio da nisam zaljubljen u nju, nego u idealnu sliku koju sam stvorio o njoj. Sklopile su mi se kockice i pao mi je mrak na oči. Pukao sam i nasrnuo na nju. Naravno, to i dalje ne opravdava moje postupke - a onda je i nastavio:

foto: Printscreen

- Kada sam Suzani lupio šamar krenuo sam ka kapiji da izađem iz rijalitija. Nadežda je mene prva udarila, ali to sad nema veze. Dostojanstveno ću odslužiti svoju kaznu i onda odoh zauvek iz Srbije - zaključio je on.

Potom, kako se dalje navodi, otkrio je da li i posle svega voli Suzanu.

foto: Prinscreen

- Emocije ne mogu da se ugase preko noći. Ja sam u nju bio zaljubljen godinama. Zbog toga sam doživeo emotivni šok i gorčinu kada sam shvatio da sve ono za šta sam se borio i u šta sam verovao zapravo nije bilo ono pravo - ispričao je Miki, a zatim i progovorio o novcu koji je zarađivao u "Pinku", napominjući da mu novac zapravo nikada nije bio bitan.

Bonus video

PREMA DŽUKELAMA, DŽUKAČKI! Marko i Savo se pokačili, pevač mu BRUTALNO ODGOVORIO! A onda je di-džej poentirao!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.