SUBOTIĆKA NAKON ZADRUGE LETI PRAVO ZA DUBAI: Zarađivaće 1.000 € za noć plus BAKŠIŠ!
Aleksandra Subotić će dobro profitirati nakon Zadruge, Foto: Marina Lopičić

DOBRO ĆE SE OPARITI

SUBOTIĆKA NAKON ZADRUGE LETI PRAVO ZA DUBAI: Zarađivaće 1.000 € za noć plus BAKŠIŠ!

Subotićeva će kao i do sada maloletnu ćerku poveriti na čuvanje svom ocu Karađorđu

Objavljeno:

Aleksandra Subotić ne mora da brine o egzistenciji posle finala "Zadruge", jer joj je prijatelj ugovorio vrlo unosan posao u Ujedinjenim Arapskim Emiratima! Starleta će, prema saznanjima Kurir Starsa, već od sredine jula biti angažovana u jednom luksuznom hotelu u Dubaiju kao hostesa.

Za ovaj posao Aleksandra će dobijati pozamašne svote novca, u zavisnosti od toga koliko će biti posvećena poslu. Otprilike, za veče će moći da zaradi i do 1.000 evra.

foto: Printscreen

- Aleksandra će biti oduševljena kad čuje za ovaj angažman, jer je to nešto u čemu se ona dobro snalazi i ima iskustva. Inače su devojke iz Srbije u Dubaiju veoma cenjene i dosta tražene. Njen posao biće da kao hostesa dočekuje goste - uglavnom bogate biznismene iz celog sveta, da im pravi društvo dok borave u hotelu, da im bude na usluzi i da u saradnji s menadžmentom rešava svaki njihov problem ili nedoumicu. Znam neke devojke koje to isto rade i zarade i po hiljadu evra za veče, ali nemaju uvek posla jer ih dosta ima, konkurencija je velika - kaže izvor blizak Aleksandri.

Subotićeva će kao i do sada maloletnu ćerku poveriti na čuvanje svom ocu Karađorđu.

foto: Marina Lopičić

- Devojčica se već navikla na dedu i više voli da provodi vreme s njim nego sa Aleksandrom, tako da neće biti problema s te strane da ona ode u Dubai. Mislim da Karađorđe još nije upoznat s tim, ali ona će mu reći čim izađe iz rijalitija - kaže izvor i dodaje da Aleksandra ipak neće sav novac zadržati za sebe.

- Naravno da će deo novca slati Karađorđu jer on brine o njenoj ćerki. Ostatak će ona zadržati za sebe, a 20 odsto zarade dužna je da preda agentu preko kojeg je angažovana na tom poslu. Mislim da će mesečno zarađivati oko 10.000 evra - završava izvor.

Bonus video

ALEKSANDRINO DETE UPOREDILA JE SA KEROM, A ONDA SE KLELA U POKOJNOG OCA I LAGALA? Šokantan dokaz da Koraćeva PROSIPA NEISTINE KAKO ZINE: Isplivao snimak!

(Espreso.co.rs/ Kurir Stars)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.