PROCURIO SPISAK UČESNIKA ZADRUGE 3: Evo ko su novi zadrugari, među njima i SLAVNI GLUMAC! A honorari su BOLI GLAVA!
Bela kuća će na jesen dobiti nove stanare, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

neverovatno

PROCURIO SPISAK UČESNIKA ZADRUGE 3: Evo ko su novi zadrugari, među njima i SLAVNI GLUMAC! A honorari su BOLI GLAVA!

Traže specijalne uslove!

Objavljeno:

Glumac Srđan Žika Todorović i pevačica Milica Todorović navodno pregovaraju o ulasku u "Zadrugu 3".

Pored njih dvoje, u novu sezonu rijalitija, koja će početi 6. septembra, trebalo bi da uđe i internet senzacija i majka šestoro dece Marina Dančo iz Feketića, koja je postala poznata po učešću u emisiji "Brak na neviđeno".

foto: Prinstcreen/Youtube

Producenti su rešili da okupe nikad jaču ekipu, koja ranije nije viđena u rijalitijima.

Najpre su pozvali Žiku, koji već godinama uspešno sarađuje sa čelnim ljudima ružičaste televizije. On je bio član žirija u emisiji "Ja imam talenat". Tu saradnju će nastaviti i u "Zadruzi 3", ali samo ako prihvate Žikin uslov", kaže izvor.

Glumac je, naime, tražio da napusti rijaliti kad god poželi bez ikakvih posledica! Ovih dana bi trebalo da razgovaraju o honoraru", priča izvor blizak produkciji.

foto: Printscreen

S druge strane, produkcija smatra da bi Milica bila pun pogodak jer je neposredna i duhovita.

Ponudili su joj nedeljni honorar od čak 3.000 evra, koliko ima i najveća zvezda "Zadruge 2" Luna Đogani. Iako su to lepe pare, Milica se premišlja jer veruje da ne bi izdržala dugo u zatvorenom prostoru, a bitno joj je i da unapred zna s kim bi delila životni prostor", otkriva izvor i dodaje da im ona još nije dala konačan odgovor.

Ona se uveliko raspituje ko su joj potencijalni cimeri u rijalitiju. To će najviše uticati na njenu odluku da prihvati ponudu.

foto: Printscreen

Učesnica emisije "Brak na neviđeno" Marina Dančo obradovala se kada su je pozvali u "Zadrugu 3". U septembru će u rijaliti ući ova plavuša koja je postala hit na internetu kada je pred oltarom ostavila mladoženju uz izgovor: "Ja sam majka šestoro dece. Meni treba jak muškarac, koji može da me prestigne, da me nadmudri, da me produhovi..."

Marina je bez dlake na jeziku, producenti su ubeđeni da će u "Zadruzi" napraviti haos", zaključuje izvor.

Pored Žike, Milice i Marine, u najgledaniji rijaliti trebalo bi da uđe i lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak, pevačica Tanja Savić, rijaliti zvezda Miljana Kulić sa majkom Marijom i sinom Željkom...

Ponudu da se vrate u "Zadrugu" već su dobili aktuelni učesnici druge sezone Eleonora Miljković, Marijana Zonjić, Marko Miljković...

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.