BIVŠI ZADRUGAR SE OGLASIO POVODOM STANIJINE I MARKOVE VEZE: Bio je blizak s starletom, a evo šta sada misli o SVEMU
Stanija, Foto: Printscreen Youtube

zadruga 2

BIVŠI ZADRUGAR SE OGLASIO POVODOM STANIJINE I MARKOVE VEZE: Bio je blizak s starletom, a evo šta sada misli o SVEMU

Ovako on sve komentariše

Objavljeno:

Bivši zadrugar Nikola Bokun trenutno uživa na Crnogorskom primorju. Zanimalo nas je da li iskoristio priliku i da se vidi i sa Vladimirom Tomovićem, jer je poznato da se na imanju u Šimanovcima on družio i sa Tomovićem i sa Stanijom Dobrojević.

foto: Printscreen

– Nisam se video sa Vladimirom. Došao sam da odmorim sa prijateljima. S obzirom da je Vlada pre manje od mesec dana imao smrtni slučaj u porodici, neumesno bi bilo i da pomislim da se javim - rekao je Bokun za Espreso.

Bokun je bio blizak sa Tomovićem i Stanijom dok su oni bili u vezi, a interesovalo nas je kako on sada gleda na vezu Stanije i Marka Markovića.

???

A post shared by Nikola Bokun (@mrbokun) on

– Moram priznati da mi je simpatična priča Stanije i Marka Markovića. Lepi su, mladi, slobodni. Treba da se opuste i prepuste se emocijama, ako zaista postoje. Staniju su mnogi okarakterisali kao kompjuter koji u svakom trenutku zna šta radi, ali ja se zaista ne bih složio sa tim. Meni je posebno draga i po mom mišljenju, veliki je emotivac, iako ne deluje tako "na prvu". Sa druge strane, Marko je dosta mlađi, deluje da ima rasterećenu energiju i mislim da to Staniji u ovom trenutku zaista treba - rekao je Bokun za naš portal.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.