ZORICA POKOPALA MINU ZA SVA VREMENA! Ovo će da se prepričava GODINAMA!
Mina Vrbaški, Foto: Printscreen

NACRNILA JE

ZORICA POKOPALA MINU ZA SVA VREMENA! Ovo će da se prepričava GODINAMA!

Nije baš oduševljena

Objavljeno: 08:14h

Zorica Marković smatra da je Mina Vrbaški napravila veliku grešku time što su Savo Perović i ona imali seks.

– Ona, kao Crveni krst, svima čini, a ona na kraju ništa. U toj njihovoj ekipici, po svim mogućim komentarima i svemu što se dešava, oni favorizuju Savu i Aleksu, s punim pravom. Dobri su to momci - rekla je Zorica i dodala:

Mina uvek ostane tako oštećena i ništa, kao Crveni krst. Sada, po njihovom nekom rezonu, još je samo falilo to i da Savo bude top. Dobar dečko i sve, samo mu je falila ta neka pričica da li je bilo seksa da li nije bilo seksa.

Naravno, Savo je muško. Njemu to svakako ide u prilog, ali opet, nažalost, za Minu, koja je mogla jako dobro da prođe, ali ona ne razmišlja, ona živi stihijski. Tako da Mina, završava se ovo. Želim ti puno sreće. Nije baš oduševljena.

Zorica Marković smatra da je Mina Vrbaški napravila veliku grešku time što su Savo Perović i ona imali seks.

Ona, kao Crveni krst, svima čini, a ona na kraju ništa. U toj njihovoj ekipici, po svim mogućim komentarima i svemu što se dešava, oni favorizuju Savu i Aleksu, s punim pravom. Dobri su to momci - rekla je Zorica i dodala:

- Mina uvek ostane tako oštećena i ništa, kao Crveni krst. Sada, po njihovom nekom rezonu, još je samo falilo to i da Savo bude top. Dobar dečko i sve, samo mu je falila ta neka pričica da li je bilo seksa da li nije bilo seksa. Naravno, Savo je muško.

Njemu to svakako ide u prilog, ali opet, nažalost, za Minu, koja je mogla jako dobro da prođe, ali ona ne razmišlja, ona živi stihijski. Tako da Mina, završava se ovo. Želim ti puno sreće.

BONUS VIDEO:

PREVRNUTI KAMION NEZAUSTAVLJIVO JURI KA NJIMA! Gledali su smrti u oči, ali ih je bog pogledao! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.