MININA MAJKA U ŠOKU ZBOG MINE I SAVE: Napravila je budalu 100 puta do sada!
Ivana o ćerki, Foto: Printscreen

ZADRUGA

MININA MAJKA U ŠOKU ZBOG MINE I SAVE: Napravila je budalu 100 puta do sada!

Ivana dala svoje iskreno mišljenje

Objavljeno:

Svaka žurka Velikog šefa u najgledanijem rijaliti programu na ovim prostorima donese neka iznenađenja, ali ono što se prethodne noći dogodilo niko nije mogao ni da zamisli. Naime, Savo Perović i Mina Vrbaški su se previše opustili te su imali se*s i to dva puta!

Ovim povodom kontaktirali smo Mininu majku Ivanu, koja nije ispratila šta se dešavalo prethodne noći, te je bila šokirana kada smo joj saopštili.

foto: Printscreen

Je l' me zezaš?! Majko mila... O bože... Pa šta im bi? Ništa nisam ispratila, ali da vam nešto kažem, neka su oni živi i zdravi i da izađu normalni napolje, to je moj komentar. Posle svega, neka su. Nije za ponos, napravila je budalu 100 puta do sada, i oni svi. Neka izađu napolje, pa neka rade šta hoće. Šta drugo da kažem? Savo je super dečko, ne verujem i nema šanse da će išta da se desi ovako, verovatno su bili veseli na žurki - rekla nam je Ivana.

S obzirom na to da se zadrugari još uvek nisu probudili, još uvek ne znamo kako će se odvijati Savin i Minin odnos te nam preostaje da vidimo šta će doneti ovaj dan.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.