MILJANA ODLUČILA DA PRIJAVI BIVŠEG DEČKA: Zola mi je zlostavljao SINA i mene je MALTRETIRAO!
Miljana i Zola, Foto: Printscreen / Youtube

SAD JE I NASILNIK!

MILJANA ODLUČILA DA PRIJAVI BIVŠEG DEČKA: Zola mi je zlostavljao SINA i mene je MALTRETIRAO!

Miljana Kulić hoće da prijavi bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu u policiju, tvrdeći da je on nju maltretirao i zlostavljao njenog sina Željka.

Objavljeno:

Kako je Miljana za Rijaliti rekla, Zola nije onaj čovek koji se predstavlja, te je navela da ju je u svakom smislu ponizio i izigrao.

- Pored Zole sam prošla kroz pakao, i ne samo ja već i moj sin. Taj čovek nikoga ne voli, mene je prevario da je fin, ali neće uspeti da povredi mog sina, a verujte da je on sposoban i za to. Zamislite samo da je Lazaru smetalo dok Željko plače, nije hteo ni da ga pipne, čak je tražio da nas dvoje pređemo u drugu sobu da ne sluša kako dete plače. On je, bre, monstrum. Da ga je on čuvao, sin bi mi umro od plakanja. Ja sam rešila da ga prijavim policiji za zlostavljanje deteta - priča iskreno Miljana i objašnjava kakve su se još stvari dešavale za tih nekoliko meseci dok su živeli u iznajmljenom stanu u Nišu, koji je ona plaćala.

foto: Printscreen

- Zola se samo folirao pred kamerama kako bi voleo da Željka prihvati i odgaji kao svog sina. On nikada nije pridržao dete, nikad se nije poigrao sa njim, samo se drao na njega. Jednom sam se strašno uplašila kada je Željko plakao, a on ga histerično uzeo i bacio na krevet. Dete se tek tada zacenilo i, da nije bilo mene, ko zna šta bi mu se desilo - kaže potresena Kulićka i priznaje da je Ivan Marinković, kakav god da je, bolji od Čolića:

- Čak je i onaj narkoman i pijanica pametniji i ima više osećaja za Željka od Zole. Ja sam rešila da Marinkoviću dozvolim da viđa sina kad god poželi, ipak mu je on otac i sve mu najbolje želi. A i njemu sam zahvalna do neba što mi je poklonio ovog mog malog anđela. Da nije bilo Ivana, ne bi bilo ni Željka, tako da ću njemu uvek progledati kroz prste.

Nakon ove jezive priče, Miljana se osvrnula na Marijine reči i po ko zna koji put priznala da bi bolje prošla da je slušala majku.

foto: Printscreen / Youtube

- Sećam se kad je trebalo da krenemo na ručak kod mojih, zamolila sam ga da sklopi kolica, jer mi je Željko bio u rukama, nisam mogla sama, a on je uzeo kolica i bacio ih o pod, počeo je da se dere. Kada sam to ispričala mami, rekla mi je da ga odmah izbacim iz stana i da završim sa njim. Međutim, ja je nisam poslušala, a bila je u pravu za sve. Zola je hteo da me posvađa sa mojima, da mi uzme sve pare i uz to da ne vodi računa o mom sinu. Žao mi je što sam mu verovala, ispala sam glupa, a svi su mi pričali.

Podsećanja radi, Miljanina majka je više puta isticala da se Zola loše ophodio prema njenom unuku, te je govorila čak i da je Lazar pušio marihuanu u prisustvu malog Željka. Miljana je bivšeg dečka optužila da joj je uzeo veliki novac, kao i da je nekoliko meseci živeo na njen račun i kockao se njenim parama.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Srpski Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.