UZNEMIRILO GA NJENO PONAŠANJE! Eleonora misli da je DEČKO čeka napolju, a evo da li je tako!
Eleonora Miljković, Foto: Printscreen

zadruga 2

UZNEMIRILO GA NJENO PONAŠANJE! Eleonora misli da je DEČKO čeka napolju, a evo da li je tako!

Eleonora pati za njim u rijalitiju

Objavljeno:

Proteklog vikenda, do Eleonore Miljković je došla informacija da je njen bivši dečko Čedo, započeo vezu sa drugaricom Mine Vrbaški i da više ne želi da bude sa njom.

foto: Printscreen

Kontaktirali smo najbolju Eleonorinu drugaricu, Angelu i sa njom smo proverili sve detalje. Na početku, pošto je i ona poznaje Norinog bivšeg, interesovalo nas je da li je istina da je on sada sa Mininom drugaricom.

– On nema ništa sa njom, već su neke stvari namerno urađene. Dotična je htela da napravi priču. Bila sam baš prisutna kada se to sve desilo. I sam Čedo je besan što su takve priče plasirane u javnosti jer on sa tom devojkom ništa nema. Devojka mu je sama prišla, a on je bio u toj diskoteci sa drugarima gde je nastala jedna fotka od koje se posle napravila priča - rekla je Angela za naš portal.

foto: Privatna arhiva

A da li Čedo uopšte želi da bude sa Norom kada ona izađe iz "Zadruge"? – Oni su jako dugo bili zajedno i svi znaju koliko su se voleli. Sada imaju neke svoje nesporazume i on se nije izjasnio da li će da je čeka da se pomire, ali se izjasnio da neće dozvoliti da nju neko povređuje preko njega - rekla nam je Norina najbolja drugarica.

Nas je zanimalo i kako Norin bivši, za kojim ona jako pati i o kome često priča, reaguje uopšte na to kako se ova Makedonka predstavila u "Zadruzi". – On ne prati rijaliti, ali mu šalju video snimke od Eleonore. Rekao je samo da ga je pogodilo to što je ona sada jako loše. Uznemirilo ga je to kada je video da ona traži lekove za smirenje i brine se za njeno zdravlje.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.