AKO JE MIKI OVO TRPEO, SVAKA MU ČAST! Otkriveno sve o Suzani Perović, ona je MONSTRUM koji udara na PATETIKU
Suzana Perović, Foto: Printscreen

ZADRUGA

AKO JE MIKI OVO TRPEO, SVAKA MU ČAST! Otkriveno sve o Suzani Perović, ona je MONSTRUM koji udara na PATETIKU

Nije se nadala tome.

Objavljeno:

Sinoć su zadrugari igrali "Igru istine", te su zadrugari jedni drugima postavljali pitanja. Prva na red je bila Suzana Perović koja se obratila Lepom Mići.

''Šta misliš o meni?'' - pitala je SuzanaPerović Lepog Miću.

- Da si izgubljena u vremenu i prostoru. Da si imala 100 prilika da kažeš sve o sebi i nisi. Vas dve imate takvo mišljenje jedna o drugom još od pre. Vređate se ovde, evo neka ti Zorica kaže sve. Vas dve niste normalne. Spuštaš loptu, a znaš šta ti je rekla sve. Rekla si da je loša, sad da je dobra. Ne znaš ni šta pričaš - govorio je Mića.

foto: Printscreen

- Hvala ti Mićo, ti si doktor za sve ovde. Nisam promenila mišljenje o njoj, svađamo se, ali ovde se svi svađaju. Ne možeš ti meni da prićaš ono što ja nisam rekla. Dogovorile smo se da spustimo loptu - govorila je Suzana, pa se umešala Zorica:

Ja znam da je Suzana dobra osoba, ali ste joj svi titrali jajca zbog Mikija. Sve argumente imam. Ne slažem se sa njom oko stvari koje je uradila ovde - kratko je rekla Zorica.

- Sve mi je jasno. Ako je ovo Miki trpeo, svaka mu čast. Nikada nisi rekla mišljenje o ljudima sa kojima se družiš ovde. Udaraš na patetiku. Sad mi je jasno koji si ti monstrum. Sve okrećeš u svoju koristi - vikao je Mića.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.