BILA SI SA BOJOVIĆEM ZA PRSTENJE KOJE SI PRODALA! Biljana ODLEPILA zbog Aleksandre: Odvratna si, gaduro POKVARENA
Biljana i Aleksandra, Foto: Printscreen

ZADRUGA

BILA SI SA BOJOVIĆEM ZA PRSTENJE KOJE SI PRODALA! Biljana ODLEPILA zbog Aleksandre: Odvratna si, gaduro POKVARENA

Aleksandra Subotić je večeras pomenula da je Biljana Dragojević pokušala da stupi u kontakt sa Gordanom Džehverović kako bi preko nje poslala poruke Davidu Dragojeviću.

Objavljeno: 21.06.2019. 11:07h
  • 4

Na ove Aleksandrine reči, reagovala je Davidova mama.

– Ti si devojko totalna BUDALA! U životu nisam videla ni pokušala da stupim u kontakt sa izvesnom Gocom! Juuuu sram te bilo LAŽLJIVICA JEDNA NIKADA NISMO NI SPOMINJALI GOCU KADA SI BILA NAPOLJU! FUJ ODVRATNA SI GADURO POKVARENA! SAD SI MI SE SMUČILA DA MI SE POVRAĆA! – poručila je Biljana na „Instagramu“.

Biljana je nešto kasnije, na istoj mreži, bila još i oštrija.

– PSIHOPATO JEDNA OSTAVIĆE TE I NOVI DEČKO KADA VIDI KOLIKO SI BOLESNA U GLAVI, LAŽLJIVI OLOŠU GOMILU LAŽI SI IZJAVILA SRAM TE BILO JADNO TO TVOJE DETE SA TOBOM, KARAO TE BOJOVIĆ ZA ZLATNO PRSTENJE KOJE SI PRODALA PRE ULASKA O TOME NE PRIČAŠ, A PRIČAŠ O DAVIDU I TE KAKO ZNAŠ DA JE NORMALAN DECKO I NEMA VEZE SA PEDERLUKOM FUJ KOLIKO MI SE POVRAĆA KADA VIDIM TU TVOJU POKVARENU GLAVU. MIĆA DOBIJA INFORMACIJE SVAKI DAN OD BOJOVIĆA I PRENOSI TEBI GOVNARO. KARO TE BOJOVIĆ TRAŽIO JE OD MIĆE DA TE ZAŠTITI ZATO TE ON VIŠE NE NAPADA! TO NE PRIČAŠ?! – navela je Biljana na „Instagramu“.

 

Bonus video

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media