DAVID PRETI TUŽBOM NOVINARKI PINKA! Zbog snimka na kom se ljubi sa Lazarom, POLUDEO i PRETI
Foto: Printscreen

ZADRUGA

DAVID PRETI TUŽBOM NOVINARKI PINKA! Zbog snimka na kom se ljubi sa Lazarom, POLUDEO i PRETI

Sinoć je pušten snimak u kom David ljubi Lazara.

Objavljeno:

Učesnicima rijaliti programa "Zadruga 2" večeras je pušten video-snimak u kom David Dragojević ljubi Lazara Jeremića iza leđa Aleksandre Subotić. Sve se dogodilo u prvim nedeljama "Zadruge 2", pre nego što je Dragojević prevario Subotićevu sa Anom Korać.

Davidu se ovo nije svidelo, pa je počeo da drami, a zatim je napustio sastanak. Njegova nekadašnja verenica Aleksandra Subotić za crnim stolom rekla je da je Jelena Krunić pričala kako zna da je David imao gej aferu sa frizerom, a istakla je i da David nikada nije imao tako čudan odnos sa muškarcima, kao što je ima sa Lazarom.

Kada se vratio na sastanak, David Dragojević rekao je kako će da tuži bivšu zadrugarku Katarinu Ristić Keti, pod izgovorom da je ova nekadašnja učesnica prva iznela informacije da on voli da ima intimne odnose sa muškarcima.

- Znam da je David homoseksualac i da si se time bavio u Americi, to pričaju o tebi bliski ljudi. Priča se da, otkad si se vratio iz Amerike, da si se promenio - rekla je Keti tokom boravka u Zadruzi.

- Ja ću nju da tužim prvu kada izađem. Pitao sam je ovde: "Da li znaš, da li si sigurna", ona je rekla: "Da". Kasnije je rekla da nije tako mislila. Ona je prva koju ću da tužim - rekao je David večeras za vreme sastanka.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.