MIKIJA POLICIJA DOVEZLA U KUPINOVO! Godinu dana će biti u kući BEZ IKAKVIH PRIHODA, a NAJGORE TEK SLEDI!
Miki Đuričić, Foto: Printscreen

POČINJE KAZNA

MIKIJA POLICIJA DOVEZLA U KUPINOVO! Godinu dana će biti u kući BEZ IKAKVIH PRIHODA, a NAJGORE TEK SLEDI!

Sve ga stiglo!

Objavljeno:

Miki Đuričić pušten je iz pritvora u Rumi i sada se nalazi u svojoj rodnoj kući u Kupinovu!

Kako se nagađalo, bivši učesnik rijalitija nedavno je priznao krivicu, odnosno da je prebio Nadeždu Biljić i Suzanu Perović, kako ne bi išao u zatvor, već dobio nanogicu za odsluženje kazne kod kuće.

- Miki je izašao iz zatvora u Rumi, gde je bio od 12. juna, kada je priveden zbog prebijanja Suzane Perović i Nadežde Biljić pred kamerama. Tužilaštvo mu je tom prilikom zabranilo prilazak žrtvama, što znači da definitivno nema ništa od njegovog povratka u "Zadrugu", kako se nagađalo. On će narednih 12 meseci boraviti u rodnom selu u Sremu - kaže dobro obavešten izvor iz Kupinova.

foto: Printscreen

Isti sagovornik navodi da Đuričić u Kupinovu neće imati nikakve prihode, a pošto je ostao bez honorara iz rijalitija jer je diskvalifikovan, sad se snalazi kako zna i ume. On već moli neke od svojih prijatelja da mu priteknu u pomoć i smiluju se nad sudbinom koja ga je zadesila. Pokušava da nađe vezu da mu ublaže kaznu, ali to teško ide jer je slučaj prilično složen i postoje svi dokazi koji ga terete za sva dela koja je počinio. Najviše ga brine to što će mu se ovoga puta suditi za sve ono što je u prošlosti uradio ostalim osobama koje je prebijao i maltretirao po raznim rijalitijima.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Srpski Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.