MIKI ĐURIČIĆ JE PROKLET! Ubistvo policajca donelo mu NESREĆU, baksuz koji ne ume da pokaže EMOCIJE
Miki sa ocem, Foto: Printscreen

SKANDAL

MIKI ĐURIČIĆ JE PROKLET! Ubistvo policajca donelo mu NESREĆU, baksuz koji ne ume da pokaže EMOCIJE

„Njegov deda je ubio policajca i to prokletstvo je prebačeno na Đuričića“

Objavljeno:

Nakon što je Miki Đuričić lupio šamar svojoj devojci Suzani Perović, a posle toga pretukao svoju bivšu devojku Nadeždu Biljić štakom, on je izbačen iz rijalitija i odmah sproveden u policijsku stanicu.

Prema pisanju pojedinih medija, Miki se dogovorio sa sudijom da dobije blažu kaznu, odnosno da bude godinu dana u kućnom pritvoru.

Astrolog Dušan Veličković za magazin VIP otkriva šta će dešavati sa Mikijem narednih meseci, kao i zbog čega je pokazao toliku agresivnost prema dvema devojkama s kojima je bio u emotivnoj vezi.

foto: Printscreen

- Miki Đuričić je čovek koji nije sposoban da voli i to pokazuje godinama. Otkad se pojavio u prvom rijalitiju, koji ga je i proslavio, pčelar je pokazivao da je baksuz koji ne ume na pravi način da pokaže emocije i za to je kriv Uran koji mu se nalazi u prvoj kući. Đuričić zbog loše pozicije Urana po svaku cenu želi da bude u medijima i ne bira sredstva. On je veoma sebičan i ne misli kako njegovo ponašanje utiče na druge ljude - u ovom slučaju na Suzanu za koju tvrdi da voli.

I ta ljubav je veoma diskutabilna. Mikiju se Suzana sviđa jer u njoj vidi mamu, a ne emotivnog partnera. Možda bi s njom ljubav i uspela, ali on je čovek koji ne zna za kompromise i ne ume da povuče ručnu kada zagusti, niti ume da bude pravo muško - ispričao je Veličković za VIP i dodaje:

foto: Printscreen

- Đuričić u rijalitijama pokušava seljacima da glumi inteligenciju i preko muzike koju stalno forsira pravi se pametan. Međutim, to mu ništa neće pomoći jer je on proklet od rođenja. Naime, on preko majke nosi dedino prokletstvo i od njega je povukao tu crtu besa, agresije i neuračunljivosti u kritičnim trenucima. Njegov deda je ubio policajca i to prokletstvo prebačeno je na Mikija - sposoban je da uradi istu stvar kao i majčin otac ako ga nešto izbaci iz koloseka. On je nasledio to dedino ludilo i ono ga vodi kroz život - ispričao je astrolog i objasnio da zbog Neptuna koji mu je u drugoj kući nema nikakvu stabilnost.

- Mikija ne mora niko da uništava, on sam sebe tera na dno. Zbog položaja Neptuna stalno je u finansijskim problemima, u dugovima i paklu kocke. Odatle mu nema izlaza. Umesto da za 15 godina on priča unucima šta je sve postigao u životu i ko je bio, on neće ni doživeti da ih ima zbog stila života koji je izabrao - zaključuje Dušan za VIP.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.