OVA ŽENA TVRDI DA JE ADVOKAT BILJIĆEVE: Brutalno je prebijena u rijalitiju, a sada je pravno zastupa PREVARANTKINJA
Nadežda Biljić na meti lažnog advokata, Foto: FOTO: KURIR, Printscreen

AGONIJA!

OVA ŽENA TVRDI DA JE ADVOKAT BILJIĆEVE: Brutalno je prebijena u rijalitiju, a sada je pravno zastupa PREVARANTKINJA

Nakon celog užasa kroz koji je prošla, Nadežda i njena porodica našli su se na meti žene prevaranta.

Objavljeno: 19.06.2019. 16:43h
  • 3

Nakon jezive scene prebijanja, koja se odigrala javno, naočigled milionskog auditorijuma, a u okviru rijalitija "Zadruga 2", kada je potom diskvalifikovani učesnik Miki Đuričić prvo ošamario svoju devojku Suzanu Perović, a zatim štakom isprebijao Nadeždu Biljić, pevačica je sada opet u problemu. Ovoga puta možda još i većem.

Nakon celog užasa kroz koji je prošla, Nadežda i njena porodica našli su se na meti žene prevaranta.

foto: Prinscreen

Naime, u sporu protiv Mikija Đuričića, koji je porodica Biljić najavila, a za koji se čeka da pevačica izađe iz rijalitija, kao njen pravni zastupnik predstaviljena je izvesna Gorana Jović Živojinović, koja je u nekoliko navrata već davala i izjave za medije ovim povodom.

foto: Printscreen

- Okolnosti su nehumane i dodatno teške za Nadeždu jer je u rijalitiju. Nadam se da su je lekari pregledali i ustanovili stepen povreda. Mi smo se obratili produkcije TV Pinka tim povodom i sada čekamo nalaze - istakla je nakon incidenta, za medije, Gordana Jović Živojinović, koja se tom prilikom predstavila kao Nadeždina advokatica.

Gordana je poslednjih dana davala i izjave vezano za drugu žrtvu Mikija Đuričića, Suzanu Perović, ali i dostavila informacije koje se tiču Perovićkinog odnosa sa prethodnim partnerom koji je, kako je je Jović Živojinović navela, takođe bio agresivan prema njoj. Ona se tom prilikom pozvala i na kako je rekla, "svog kolegu", advokata Borivoja Borovića, koji je pravni zastupnik Suzane Perović, i novinare uputila upravo na njega, rekavši kako će upravo Borović potvrditi sve njene tvrdnje.

Miki Đuričić ošamario Suzanu Perović
Miki Đuričić ošamario Suzanu Perovićfoto: Prinscreen

Portal Espreso je međutim došao do drugačijih saznanja, kad je reč o Nadeždinoj pravnoj zastupnici. Naime, na adresu naše redakcije, stiglo je pismo od osobe (ime poznato redakciji), koja tvrdi da dotičnu Gordanu dobro poznaje, te da ona uopšte nije advokat, i da je reč o velikoj prevari. U ovom pismu, naš sagovornik objašnjava o čemu se zapravo radi i ko je ona ustvari. 

- Reč je o Gordani Živojinović iz Šapca, koja svoje devojačko prezime Jović koristi radi skrivanja identiteta. Gordana se predstavljala kao magistar ekonomije, a zapravo se radi o osobi sa završenom srednjom školom, a koja je zajedno sa suprugom Goranom Živojinovićem, po raznim osnovama oštetila (teškim prevarama, falsifikatima, i dr.), na desetine firmi i privatnih lica širom Srbije, i protiv iste se vodi toliko postupaka u privrednim i osnovnim sudovima. Još pominje njenog "kolegu" Borivoja Borovića, koji će biti obavešten o ovom slučaju. Obaveštena je i advokatska komora Beograda, koja će preduzeti sve zakonske radnje, kako im dotična persona ne bi kaljala ugled. Ona svoje prevare i druga krivična dela vrši sada preko firme (naziv firme poznat redakciji), u Kosovskoj, koju su kupili kao firmu za trgovinu mešovitom robom i preimenovali je za finansijske i pravne usluge, i tu drže nekog starog advokata kao pokriće - nalazi se između ostalog u pismu koje je stiglo na našu redakciju.

foto: Privatna arhiva

Nakon incidenta u rijalitiju "Zadruga 2", prilikom kog je Nadežda Biljić zadobila lakše telesne povrede, kada ju je Đuričić istukao štakom, u ekskluzivnoj izjavi za Espreso.rs, njena majka Slavica najavila je tužbu. Ona je objasnila i da će u pravnom smislu sve biti spremno za pokretanje procesa, čim Nadežda izađe iz rijalitija. Slavica Biljić je tom prilikom rekla, da već ima advokata u pripravnosti, a da bismo proverili informacije do kojih smo došli, i ovim povodom smo kontaktirali Nadeždinu majku.

Slavica Biljić, Nadeždina majka
Slavica Biljić, Nadeždina majkafoto: Printscreen Youtube

- Ne, tu je došlo do zabune. Gordana nije advokat. Ne znam zašto se tako predstavila. Ona je samo prijateljica, koja ima neku firmu u Kosovskoj u okviru koje postoji i neka advokatska kancelarija, pa da će nam ona pomoći oko toga da nađemo dobrog advokata za Nadu. Inače Nada je nju upoznala na nekom svom nastupu, i onda je nudila svoju pomoć. Nama je rekla da je iz Valjeva, i da je diplomirani ekonomista, Šabac nije pominjala - zbunjena je bila Nadina majka informacijama koje smo joj preneli, pa dodala:

- Znate šta, suprug i ja ćemo to svakako proveriti. Stvarno ne bismo voleli da se još i tako nešto desi. Nada je em preživela batine, sad još samo fali da je neko na taj način prevari. Meni je jasno da su ovakve situacije, i kad je neko u žiži javnosti podložan za razne vidove manipulacija, ali to se neće desiti. Ja se iskreno nadam da to nije tačno. Nada nju doživljava kao prijatelja, ali ako se ispostavi da jeste, biće druga priča. Pa nismo mi ni naivni, ni neobrazovani, ni glupi ljudi, da tako nešto dozvolimo - iskrena je Slavica u razgovoru za Espreso.

Zanimljivo je upravo i to da se o osobi pod ovim imenom i prezimenom pisalo još 2014. godine. Dnevni list Kurir je još još tada pisao o izvesnoj Gordani Živojinović, organizatorki fantomske skupštine privrednika u Sava centru, koja godinama vara privrednike na raznorazne načine. Nakon objavljivanja ovog teksta, redakciju Kurira zatrpale su prijave njenih žrtava, od kojih su neke morale, kako su tvrdile tada da stave i ključ u bravu.

Gordana Živojinović, prevarantkinja o kojoj se pisalo
Gordana Živojinović, prevarantkinja o kojoj se pisalofoto: Foto/Kurir

Tako su se među oštećenima našle i kompanija „Nikolas“ iz Beograda i „Koridor nacional“ iz Niša, a obe ove firme Živojinovićeva je, prema pisanju "Kurira", prevarila kao izvršni direktor Finansijsko-razvojnog centra „Donatela“ pri posredovanju u dobijanju kredita kod banaka.

Gordana Vuković, portparolka Privrednog suda u Beogradu je tada i potvrdila da je 17. novembra 2013. doneta presuda u korist firme „Koridor nacional“ iz Niša.
- Presudom je Gordana Živojinović kao fizičko lice obavezana da firmi „Koridor nacional“ plati 330.510 dinara, dok je firma „Donatela“ dužna da plati 300.000, plus kamatu i troškove postupka u iznosu od 289.482 dinara. Predmet je 31. januara ove godine dostavljen Privrednom apelacionom sudu na odlučivanje po žalbi - rekla je ona za Kurir tada. Šta je tačno Kurir pisao o Gordani Živojinović, pročitajte OVDE! 

Gordana Živojinović sa Nadeždinog profila izgleda isto kao i osoba o kojoj se pisalo 2014.
Gordana Živojinović sa Nadeždinog profila izgleda isto kao i osoba o kojoj se pisalo 2014.foto: Printscreen
foto: Printscreen

Hvalila se poznanstvima
ARKAN ME JE ZVAO „LEGENDO“

U intervjuu za Arenu 92 Gordana Živojinović je otvoreno pričala o druženju sa Željkom Ražnatovićem Arkanom, koji ju je, kako tvrdi, zvao „kralju“, „care“ i „legendo“.
- Mislim da me je poštovao kao ženu van stereotipa, jedinu koja u poslu s naftom opstaje samostalno. Družili smo se. Tri, četiri puta smo čak zajedno gledali film „Prohujalo s vihorom“, a Arkan je svaki put plakao - izjavila je Gordana Živojinović za Arenu 92.

Bonus video

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media