MILJANA KUKA ZA BIVŠIM KAO RANJENA: Ne mogu da gledam kako ga TUKU, majka me TERA da se POMIRIM S NJIM!
Miljana i dalje pati za Marinkovićem, Foto: Printscreen

PROGANJA JE

MILJANA KUKA ZA BIVŠIM KAO RANJENA: Ne mogu da gledam kako ga TUKU, majka me TERA da se POMIRIM S NJIM!

Prokomentarisala je i nasilje koje nedavno u rijalitiju počinio Miki Đuričić nad Nadeždom Biljić i Suzanom Perović

Objavljeno: 21:34h

Miljana Kulić nedavno je diskvalifikovana iz Zadruge 2 zato što je krvnički mikrofonom udarila Jovanu Tomić Matoru.

Ona je ispričala da vrlo često sanja Ivana Marinkovića sa kojim ima sina Željka, pa se setila jednog sna koji je ostavio utisak na nju.

foto: Printscreen

- Željko i ja i moji roditelji smo bili na bazenu. On dolazi, majka mi kaže da budem fina prema njemu jer je on otac moga deteta. Rekoh hajde, oblačim se ja pošto sam bila u kupaćem, rekoh idemo da vidi Željka. Ivan dolazi i usput je stao u svakom dragstoru da popije rakiju. Mama insistira da se ja pomirim sa njim, ja ne verujem šta sam sanjala. Ja mu kažem kada smo došli kući ja mu kažem daj da ti pomognemo, ti si bolestan, uništićeš jetru - ispričala je Miljana svoj san.

- Ovo ja samo hoću da kažem koliko se dajem u vezi, ali više neću, učite na mojim greškama. Dozvoliću Ivanu da vidi Željka, jer zadovoljna sam što mi je poklonio ovog anđela, a ne bih ga imala bez njega. Oprostiću mu uvek, ja ću uvek biti ta koja spušta loptu - rekla je Miljana i dodala da joj je teško pada to što otac njenog sina svakodnevno dobija batine u Parovima.

foto: Printscreen

- Rastužila sam se jer sam čula da ga tamo tuku u Parovima, to me mnogo pogađa i ne mogu to da gledam - rekla je Miljana.

Kada je već pomenula nasilje, prokomentarisala je i nasilje koje nedavno u rijalitiju počinio Miki Đuričić nad Nadeždom Biljić i Suzanom Perović.

- Miki je nasilnik nad ženama, ružno je što se tako poneo. Jedino ga opravdavam jer znam kako je kada se uveriš da se neko igra tvojim emocijama - rekla je Miljana.

Bonus video

OVAKO ĆE IZGLEDATI LUNINA SVADBA! Đoganijeva isplanirala svaki detalj, a za afterparti biće zadužena ONA! Venčanje sa Miljkovićem SVE BLIŽE?!

(Espreso.co.rs/ Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.