KLETVA NEVESTE U RIJALITIJU! Ko se UDA pred kamerama bude NESREĆAN u životu, nemaju sreće u LJUBAVI
Foto: Printscreen

UKLETO!

KLETVA NEVESTE U RIJALITIJU! Ko se UDA pred kamerama bude NESREĆAN u životu, nemaju sreće u LJUBAVI

Mlade u rijalitijima često privlače veliku pažnju.

Objavljeno:

Uglavnom se u tim ulogama nađu dame koje su najintrigantnije i tim sezonama takvih televizijskih formata. Međutim, interesantno je da su mnoge dame, koje su bile srećne što su glavne zvezde bile na venčanjima u rijalitijma, danas i dalje neudate.

Podsetimo se nekih primera…

Katarina Živković

Katarina Živković se na „Farmi“ udala za Baneta Jankovića, sa kojim se i smuvala na imanju u Lisoviću. Oni su bili u vezi nekoliko godina nakon rijalitija, međutim, ipak njima nije bilo suđeno pa na kraju nisu ostali zajedno. I ne samo to, već Katarina je i danas neudata.

Stanija Dobrojević

Stanija Dobrojević je bila mlada na „Farmi 4“. Njoj je u ovom rijalitiju mladoženja bio Nenad Aleksić Ša. U privatnom ženu, Stanija je više puta verena, ali nikada nije otišla pred oltar. Stanija je bila mlada i na „Farmi 6“. Tada joj je mladoženja bio Rade Lazić.

Goga Aleksić

Goga Aleksić se udala na imanju u Lisovićima. Ona je i danas neudata.

Jelena Golubović

Jelena Golubović je uspela da se uda na „Farmi“, ali u pravom životu, ona je i dalje neudata. Njoj je mladoženja u rijalitiju bio Sloba Đurković. Sloba je srećno oženjen i ima dete, ali njegova mlada iz „Farme“ i dalje nije stala pred oltar.

Milena Ćeranić

Milena Ćeranić je na „Farmi 2“ imala uzbudljivu romansu sa Nemanjom Stevanovićem. Njihova veza nakon rijalitija nije opstala. Nemanja se kasnije oženio, a Milena, kao i ranije pomenute mlade u ovom tekstu, i dalje je neudata.

Zorica Dukić

Zorica Dukić je pred matičarem u penziji izgovorila „Da!“ u „Parovima“. Njen mladoženja je bio njen tadašnji dečko Nenad Marinković Gastoz. Posle rijalitija, oni nisu ostali u vezi, a Dukićeva je i danas neudata.

Nina Prlja

Nina Prlja je bila u vezi sa Mladenom Vuletićem. U „Parovima“ se udala za njega. Međutim, njih dvoje kasnije nisu ostali zajedno. Ona je sada voditeljka ovog rijalitija, ali kao mladu, niko je još nije odveo pred oltar.

Aleksandra Subotić

Aleksandra Subotić se u „Parovima“ udala. Njen mladoženja je bio David Dragojević, koji ju je, zbog Ane Korać, ostavio u toku aktuelne sezone „Zadruge“. Aleksandra se nadala da će i pred matičarem u spoljnom svetu potvrditi svoju ljubav sa Davidom, ali od toga nije bilo ništa.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Nemazabranjenih)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.