UŠAO JE U ZADRUGU KAO DEBELI DEČAK, A IZAŠAO KAO TOP FRAJER: Petrući više nije ISTI ČOVEK! Rijaliti ga je PROMENIO
Foto: Printscreen

ZADRUGA

UŠAO JE U ZADRUGU KAO DEBELI DEČAK, A IZAŠAO KAO TOP FRAJER: Petrući više nije ISTI ČOVEK! Rijaliti ga je PROMENIO

Odlukom glasova gledalaca sinoć je rijaliti program "Zadruga 2" napustio Marko Petrušević Petrući, za kog mnogi smatraju da se odlično predstavio u TV formatu koju pomera granice.

Objavljeno:

Petrući je tokom svog boravka u Beloj kući započeo ljubavnu vezu sa Rebekom Popović, iako je u rijaliti ušao kao zauzet momak. Rebeka je pre njega napustila luksuzno imanje u blizini Beograda, što je Petrućiju veoma teško palo u tom momentu.

Članovi njegove porodice i prijatelji stava su da nikada nisu videli Petrućija ovako zaljubljenog, a tokom svog gostovanja u studiju, Marko je nakon izbavicanja rekao da jedva čeka da se vidi sa Rebekom.

Dan nakon Petrućijevog izlaska iz "Zadruge 2", ekipa portala Pink.rs kontaktirala je Rebeku Popović kako bi od nje saznali da li se videla sa Markom. Tom prilikom, ona nam je istakla da su se samo čuli i da već za nekoliko dana Marko planira da ode kod Popovićeve u Novi Sad.

foto: Printscreen

- Sinoć je Petrući izašao, danas smo se čuli, pa će verovatno on doći za koji dan u Novi Sad. Ja mu se sinoć nisam javljala, jer sam spavala. On je sinoć otišao na neki rođendan, a mi smo se jutros čuli. Sa njegovom mamom sam jutros pričala, jer smo se čuli preko njenog broja, jer on svoj privatni telefon nije upalio. Pitao me je kako sam, "da li je moguće da smo mi izašli", rekao mi je da su mu rekli u studiju da je slično pričao kao i ja nakon izbacivanja - priča Rebeka.

- Pitao mi je da li hoće da se vidimo i da će me zvati. Pitao je i da li sam gledala klipove, šta mi je rekla mama, da li ga svi mrze i da li sam se pomirila sa bivšim. Ja sam mu rekla: "Ne! Naravno! Ušla sam kao slobodna devojka. Dobro se prvo naspavaj, pa se vidimo". Mi smo se tamo nekako poklopili. Totalno smo se upoznali za kratko vreme. On je kao ja 99 posto. Ja bih volela da mi nastavimo dalje. Mislim da je Petrući u Zadruzi puno sazreo i da je shvatio šta su zapravo ispravni životni stavovi i postupci prema nekoj osobi. Gledajući ga ovako, dosta se promenio fizički - govori Popovićeva.

foto: Printscreen

- Ja ga u početku nisam primečivala i onda odjednom vidim dečka sa mišićima. On je ušao kao dečko sa stomačićem i onda vidiš dečka u treningu. Skroz drugačiji trip imaš - završava Rebeka priču o Petrućiju.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.