MILAN MILOŠEVIĆ SAOPŠTIO SUZANI DA SE SA MIKIJEM NEĆE VIDETI GODINU DANA: Ja nisam ŽRTVA NASILJA!
Suzana Perović, Foto: Printscreen

ZADRUGA

MILAN MILOŠEVIĆ SAOPŠTIO SUZANI DA SE SA MIKIJEM NEĆE VIDETI GODINU DANA: Ja nisam ŽRTVA NASILJA!

Voditelj Milan Milošević u "Pretresu nedelje" rekao je zadrugarima da deo svoje emisije želi da posveti i temi koja je uzdrmala Balkan i da ova tema ne može da ostane bez odgovora.

Objavljeno:

Milan Milošević je zatim rekao i da je veoma zanimljivo što se Suzana seća cele situacije koja se dogodila u sobi za rehabilitaciju, ali ipak tvrdi kako se ne seća šta je pričala sa Mikijem Đuričićem pre nego što joj je udario šamar.

Voditelj je podsetio Suzanu da joj je Miki, par sati pre nego što joj je udario šamar, pretio da će je udariti štakom, da su pričali o tome da se Suzana vraća na estradu i da će snimiti pesmu kada izađe iz "Zadruge 2", da će nastaviti da živi u Beogradu, ali da bi volela da ima salaš. Milan je zatim rekao i da su svi ukućani prećutali kada je Miki utrčao u sobu i rekao da će: "Je*e mater svima". Milošević je rekao i da je Miki naredio Suzani da spakuje stvari i da ona nakon svega nije spominjala svoju porodicu.

foto: Printscreen

"Još uvek sam pod stresom. Novinari su me pitali sinoć i to sam rekla, mislim da sam ispričala onoliko koliko sam mogla. Nemam snage da pričam o tome. Ja pokušavam da se vratim u normalu. Njemu se desilo to što se desilo, ovde je bio kratko, bilo mu je jako teško da funkcioniše... Ja znam kako se osećam i koliko mi je teško i da moram da se vratim zbog svoje porodice. Njemu su stalno slali klipove gde sam ja bila i gde su ljudi ovde pričali sve i svašta o meni. Za svađu je potrebno dvoje. Bilo mi je drago kada sam ga videla. Bio je napet, bio je nervozan...", pričala je Suzana.

"Bilo je tu gluposti koje sam ja izgovorila, isto i on. Ja isto čekam od njega odgovor. Ja ću ga dobiti. Ja nisam žrtva nasilja! On mene nije maltretirao, meni se desilo to što se desilo. Ovo što je on uradio je najstrašnije nešto što može da uradi jedan muškarac ženi koju voli. Stresno je za mene i dalje mi je košmar u glavi, jer sam najmanje to očekivala da će da mi se desi", nastavila je zadrugarka.

"Ne mogu dobiti preko glave. Ja sam u šoku! Imam pravo da dobijem odgovor. Sa moje strane je bilo iskreno i imam pravo da dobijem odgovor. Ja sam se potpuno posvetila njemu, ako je moja porodica pod stresom, imam pravo da dobijem odgovor zašto se to desilo!", izjavila je Suzana.

"Ja ću samo jedno reći, godinu dana ćeš najmanje čekati na odgovore. Ja ti želim svu sreću, idemo dalje", rekao je Milan Milošević Suzani za kraj ove teme.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.