OPET SVAĐA U RAJU! Luna i Marko se ZAKRVILI kao nikada do sada, a razlog je ZAISTA JAK
Luna i Marko, Foto: Printscreen

POSVAĐALI SE

OPET SVAĐA U RAJU! Luna i Marko se ZAKRVILI kao nikada do sada, a razlog je ZAISTA JAK

Nešto joj nije bilo po volji

Objavljeno:

Lepi Mića je izneo predlog da se sada u "Zadruzi" organizuje svadba Marka Miljkovića i Stanije Dobrojević jer bi to bilo dobro za šou.

– Luna će biti iznad svega - prokomentarisao je voditelj Milan Milošević. – Neće! Dosta sve vi ovde pokušavali Lunu i Marka da razdvojite i kačili razne devojke. Ajde, dalje! Manite se Marka, nije on jedini muškarac u kući. Non-stop Marko Miljković - oštro je reagovala Luna.

– Meni sve ovo već izgleda na silu, tako da ne bih stvarno. Recimo da smo izvučeno, ja ne bih imao problem sa tim. Oni nisu ništa strašno radili, samo bih taj poljubac izbacio, tako da je to glupost. Ali ne bih ovo stvarno radio. Nema potrebe za ovim - rekao je Marko.

foto: Printscreen

Tebi bi to bilo zanimljivo, vidim ja - primetio je Milan. – A, ne ne ne ne - reagovao je Miljković. – Dobro, sada ne smeš od Lune - tvrdi voditelj. – Nema potrebe za tim - dodao je Marko.

Ovaj Miljkovićev odgovor najviše je razljutio Lunu Đogani. – Ala ti je odgovor. Odgovor ti je kao da nemaš devojku. Tako si odgovorio - prigovorila je Luna svom dečku.

– Šta lupaš sada? Šta? Opet ne valja? - bio je Marko u neverici zbog reakcije svoje devojke.

Pogledajte snimak!

BONUS VIDEO:

E TO JE PRAVA MAJKA! Pogledajte kako mačka skida malo mače sa drveta, popelo se i ne ume da siđe! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.