OPTUŽILI GA DA NAMEŠTA STANIJI SAČEKUŠU: Oglasio se Tomović i otkrio POZADINU! SVE SE TRESE OD NJEGOVIH REČI!
Vladimir Tomović, Foto: Printscreen

STAVIO TAČKU

OPTUŽILI GA DA NAMEŠTA STANIJI SAČEKUŠU: Oglasio se Tomović i otkrio POZADINU! SVE SE TRESE OD NJEGOVIH REČI!

Stanija i Vladimri uplovili su u romansu tokom učešća u Zadrugu 2

Objavljeno:

Tokom današnjeg dana u javnost su isplivale šokantne pretnje o sačekuši Dobrojevićevoj i njenom novom momku Marku, koje je navodno pisao starletin bivši, Vladimir Tomović. Tim povodom, on se i oglasio pa otkrio svoje prave planove, te stavio tačku na gradske priče.

foto: Printscreen

"Bliži se finale rijalitija. Kreću priče da ja nekome pretim, pa moram da se oglasim povodom devojke sa kojom sam bio u rijalitiju (Stanija Dobrojević). Želim joj sve najbolje u životu i molim vas da me više ne povezujete sa njom. Ona ima momka, a ja imam mnogo preča posla od toga da se bavim rijalitijem i svakodnevnim spletkarenjem fanatika. Sve grupe podrške koje u imenu sadrže njeno i moje ime biće blokirane. Ubuduće će biti blokirani i svi oni koji ispod mojih fotografija budu komentarisali bilo šta što ima veze sa mojim bivšim devojkama. U finalu neću podržati nikoga i što se mene tiče Zadruga 2 ne mora ni da ima pobednika. Kako god (se) okrene, to će biti neko ko će pobediti u rijalitiju ali u igri zvanoj 'život' će ostati gubitnik", zaključio je Vladimir.

foto: Printscreen/ Instagram/ vladelije

Uprkos demantu da ima bilo kakve veze sa pretnjama određenim učesnicima pomenutog rijalitija, Tomović je zapretio svima koji vode "fan grupe" na društvenim mrežama, te na taj način koriste njegovo ime ne bi li obezbedili dodatnu podršku za Staniju.

foto: Ana Paunković

Podsetimo, Stanija i Vladimri uplovili su u romansu tokom učešća u Zadrugu 2. Kasnije, on je diskvalifikovan zbog agresivnog ponašanja, a Stanija je napuštala rijaliti imanje iz zdravstvenih razloga. U tom periodu sve se treslo od njihovog raskida. Tomovićš se nije vraćao u Imaginarijum, a Stanija trenutno boravi tamo i ima novog dečka, Marka Markovića.

Bonus video

LUNA ZAPROSILA MARKA! LJUBAVI, SAD ILI NIKAD: Đoganijeva nikad srećnija, a EVO i Markovog odgovora! ŠMEKERSKI

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.