DAVID SE OHLADIO OD ANE KORAĆ? Izbegava da JE POLJUBI Ona POTPUNO ODLEPILA i nećete verovati šta je URADILA (VIDEO)
Ana Korać i David Dragojević, Foto: Printscreen

LADNUO SE?

DAVID SE OHLADIO OD ANE KORAĆ? Izbegava da JE POLJUBI Ona POTPUNO ODLEPILA i nećete verovati šta je URADILA (VIDEO)

Sve zbog kazne!

Objavljeno:

Sanja Stanković i Ana Korać su sinoć boravile na Rajskom ostrvu, jer će one danas biti kuma i mlada na venčanju. Naime, Ana i Sanja su napravile privatnu žurku za sebe. David Dragojević, koji se posvađao sa Anom, dolazio je do njih kako bi se izvinio svojoj dragoj. Dragojević je pričao Ani koliko je voli, a ona je želela da pređu jezero kako bi se poljubili, ali se on uplašio kazne, pa ju je odgovarao od tog poteza. Koraćeva mu je tokom njegove priče pokazala i srednji prst.

foto: Printscreen

- Kako bih te tukla u isto vreme i volela - poručila mu je Ana. Ja tebe volim najviše na svetu. Jedva čekam to (šaku) što držiš na bradi sada (aludirajući na to da želi da je veri). Bićeš moja u svakom smislu - pričao joj je Dragojević. - Hajde, plivaj, neće te kazniti, to je ljubav - čikala ga je Koraćeva. - Koliko hiljada da nas košta jedan poljubac - upitao ju je David.

foto: Printscreen

- Opet sam ljuta - dobacila mu je Ana. - Izvini za sve što sam te nervirao, ti si moj svet - nastavio je da se dodvorava Dragojević. Ana je i dalje pokušavala da nagovori Davida da pređu jezero, ali se on nije dao, pa mu je ona opet pokazala srednji prst.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.