ANABELA PRENELA GASTOZU DA NE PRIČA KAKO JE VARAO NAIDU SA LUNOM: Šokantne informacije isplivavaju na kraju Zadruge
Foto: preentscreen

ZADRUGA

ANABELA PRENELA GASTOZU DA NE PRIČA KAKO JE VARAO NAIDU SA LUNOM: Šokantne informacije isplivavaju na kraju Zadruge

Aleksandra Subotić otkrila je da Sloba Radanović nije jedini zauzet muškarac sa kojim je bila Luna Đogani.

Objavljeno:

Subotićeva je ogovarala Lunu jer daje savete Ani Korać i rekla kako se Đoganijeva sa njom poistovećuje jer su obe otele tuđeg muškarca.

"Jesam, ljubavnica sam bila, ja sam svoja sranja priznala. A onda kad se posvađavo, sve ponovi. Generalno je to njeno stvarno mišljenje o meni, ali je onda gadno kad je sva fina prema meni. Ja ne pričam ružno o tebi", odgovorila je Luna.

"Što se tiče prvog dana, ja sam rekla jednu veliku istinu, da je Gastoz svoju devojku Naidu prevario sa Lunom. Ja Lunu ne ogovaram, ja sam njoj ovo sasula u facu sa činjenicama. Mislim da sa njom može da se ima adekvatna komunikacija, ali mislim da se devojka nikada nije promenila. Kad smo imali seriju da gledamo, ti verenicu, ženu ne možeš da vidiš", rekla je Aleksandra i dodala:

"Ana dođe i kaže da je Luna rekla da sam psihopata. Ima pravo na svoje mišljenje, ovo je moje. Ja ne mislim da je ona loš čovek prema meni, to što ona fura na neku patetiku ovde. Ja ovde iznosim istinu. Davidova snajka je pisala Anabeli, tvoja mama je prenela Gastozu poruku da ne priča o tome da ju je prevario sa tobom."

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.