ZADRUGA

ALEKSANDRA TVRDI DA JE DAVID ŠUTIRAO I GAZIO I DA POSTOJE SNIMCI NASILJA! David poludeo: Ti si najveće SMEĆE

13.06.2019. 11:50h
Aleksandra Subotić posvađala se sa bivšim dečkom Davidom Dragojevićem, za kog je rekla da ju je šutirao i ostavljao joj modrice.... Detaljnije»

Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 13

Goca

13-06-2019 12:10h
Kako je vise nije sramota.Lazljiva hostaplerka.Sad se folira i misli da dodje do nagrade kao Kija,posto ima maloumnih koji takvima veruju.Umislila fa je bitna,a nikako da preboli sto je Favid sutnuo.Ostavljene zene uvek lazu i izigravaju zrtvu,ali svako normalan zna od dobrih niko ne pobegne.

Dragana

13-06-2019 13:09h
@Goca
RADI NESTO ZENO.....VRATI MLADJEG SINA, UNORMALI STARIJEG....BRUKOOOOO

glumica

13-06-2019 13:11h
@Goca
zeno po tebi je zrtva uvek kriva,a ne lazi vise pa videlismo kako je nasrtao na Aleksandru u Zadruzi kada je bio pijan....sram te bilo

Lola

13-06-2019 12:33h
Goca mora da je Biljana.Samo drvlje i kamenje na Aleksandru.Goco(Biljana) ne sramoti se sa ovim Davidom nego cuti i radi nešto.

Goca

13-06-2019 13:00h
@Lola
Nisam Biljana i nisam ni Davidov fan.Samo realno gledam da su ove danasnje zene hostaplerke lazljive.David je prvo musko,nema dacu moze kako hoce.Aleksandra lazljiva treba da misli na cerku,da nedozivi kao ona.Gledas majku biras cerku.Sta moze reci,,:Spavala sam sa babinim deckom i rodila te.

Ana

13-06-2019 12:34h
David je baš nasilan.Vidi se to po njemu.

OMG

13-06-2019 13:40h
@Ana
A ti to vidiš? Ja mislim da sve ove pozitivne komentare piše ili neko iz produkcije, ili lično milan milošević, trenutno najpristrasniji (samim tim i najomraženiji) *novinar* u Srbiji, što je nedopustivo po načelima te struke i to gotovo da je zloupotreba položaja. Ja radim u velikom kolektivu i mnogo ljudi gleda zadrugu, a nikoga nisam čula da je uz Aleksandru, što je najrealnija slika i dokaz koliko produkcija laže (mada to znamo i bez javnosti, očigledno je) , a zašto, e to još nikome nije jasno, ali je jasno kao dan da laže kako zine.

jad ne novinar

13-06-2019 14:40h
@OMG
Kakav Milan Milošević novinar? Voditelji su Ognjen Amidžić i Ognjen Nestorović, a Milan je seoska tračara koju kupiš za večeru ili kakva jevtin aljetak. Valjda zato što je celi život bio ponižavan i predmet sprdnje i poruge, sada ima potrebu da ujeda. Čoveka iz stabilne porodice, odrastao u sigurnoj i toploj atmosferi, ne bi se nikada tako ponašao i ne bi ga pucali kompleski kao njega.

Chaudfonte

13-06-2019 13:42h
Zar nije ista ta Aleksandra Subotić pre nekoliko meseci u istoj toj Z2 diskvalifikovana zato što je šakom u glavu spucala Minu Vrbaški? Aleksandra, dake, ne David. Toliko za one koji imeju da razmišljaju.

Ana

13-06-2019 18:01h
@Chaudfonte
Bas tako

Ana

13-06-2019 16:32h
Ja sam se prestavila pravim imenom a ne inicijalima.Milan Milosevic tek sada radi realno.Aleksandra je lupila šamar Mini a Miki polomio nogu Tomi.Lunjara izlupala šamare Tomi,matora Marku Miljkovicu pa nema prozivke.

OMG

13-06-2019 19:10h
@Ana
Ana, pomešala si nešto u svojoj glavi, ili ti nije dobro,u svakom slučaju si promašila temu. Dakle, Aleksandra je udarila Minu, Luna Tomu, Miljana Zolu i Matoru, Matora se zaletala na neke, Miki....više njih..... Koga je David udario? O čemu pišeš? Ne voli je više, prevario je i ostavio....i šta je problem? Idemo dalje, nekog ostavimo mi, neko ostavi nas..... Ponašaju se prema njima kao da su joj pobili sve živo i drago. U stvari, drže ovaj rijaliti na uštrb Davida i Ane i misle da je to zanimljivo nama. Ja ih više i ne gledam, vratim unazad kad dođem s posla, vidim opet ista priča i prebacim kanal, pročitam u portalima nešto i to je ti.....i super mi je.

Anita

13-06-2019 22:24h
@OMG
Ne zaboravite kada je Maja M. nedavno šerpom u glavu udarila Marka Miljkovića. Milan Milošević i novinari tabloida su to okaraktetisali kao simpatično i time direktno podsticali na nasilje.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara:

Espreso.co.rs


Mondo inc.