OTKRIVAMO ZAŠTO JE MIKI UOPŠTE UDARIO SUZANI ŠAMAR! Oprostila mu je, ali nije zaboravila
Ljuba i Suzana, Foto: Printscreen

ZADRUGA

OTKRIVAMO ZAŠTO JE MIKI UOPŠTE UDARIO SUZANI ŠAMAR! Oprostila mu je, ali nije zaboravila

Još je u šoku

Objavljeno:

Suzana Perović još se psihički oporavlja od šamara koji joj je udario Miki Đuričić u "Zadruzi". Ona je sinoć napustila emisiju "Pitanja gledalaca", a Ljuba Pantović izašla je sa njom da joj pruži podršku.

- Ja sam budaletina koja prašta, on je dobio prekid filma, on je izgoreo, mnogo lično. Žena koja ti je napravila problem, ti njoj... - počela je da priča Suzana.

- Posle svega da on tebe udari - prekinula ju je Ljuba.

- To mora da mi objasni - ubacila se pevačica.

- Nemoj da se ljutiš, ali kad te neko udari, tu sreće nema. I ja kad sam prvi put dobila šamare, mislila sam da neće više - nastavila je Pantovićeva.

- Je l' ti znaš da mene nikad niko nije udario. Mojoj deci ću ja objasniti kada bude trebalo. Moje stvari su spakovane, ja sam čekam trenutak da izađem. Je l' ti shvataš da ne mogu da uzmem gumicu i da ga obrišem. Ne znam šta je to, ne znam da li sanjam, Ljubo, ili se meni to desilo. Još me je udario, bez obzira na sve, haos! Ja ceo dan ležim i nije mi dobro, sama. Zašto čoveče, šta god da je rečeno, ne može tako! To je budalaština jedna od svega. Ja njemu jesam oprostila u ovom trenutku, ali ne mogu da mu zaboravim nikada. Neka shvate ljudi da je meni u glavi haos, kad je izašao na vrata, sve razumem, ali šta? - govorila je Suzana.

Suzani su potom došli u susret Savo Perović i Aleksa Savić, koji su je takođe tešili, kao i Ljuba.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.