MIKIJU ZBOG NASILJA NAD ŽENAMA PRETI 5 GODINA ZATVORA! Advokat otkrio sve DETALJE SLUČAJA koji je uzdrmao SRBIJU
Miki Đuričić, Foto: Printscreen

OZBILJNE SANKCIJE

MIKIJU ZBOG NASILJA NAD ŽENAMA PRETI 5 GODINA ZATVORA! Advokat otkrio sve DETALJE SLUČAJA koji je uzdrmao SRBIJU

Srbija se digla zbog sramnog postupka.

Objavljeno:

Mikiju Đuričiću preti kazna zbog nasilja nad Suzanom Perović i Nadeždom Biljić u rijalitiju.

Ovim povodom oglasio se advokat Vićentije Darijević, koji je objasnio da postoji osnovana sumnja da su u radnjama ovog lica ispunjena obelažja dva krivična dela Nasilničkog ponašanja iz člana 344 stav 2 Krivičnog zakonika Republike Srbije.

foto: Prinscreen

"Dakle, nasilničko ponašanje izvršeno i prema Suzani, kao i prema Nadeždi. Za ovo krivično delo preduzima se krivično gonjenje po službenoj dužnosti od strane nadležnog osnovnog javnog tužilaštva. Za krivično delo iz člana 344 stav 2 Krivičnog zakonika, propisana je kazna zatvora u rasponu od 6 meseci do 5 godina.

Zakonik predviđa i eventualnu mogućnost da se za ovo krivično delo izrekne i blaža krivična sankcija od zatvorske kazne, poput uslovne osude. Da li će neko biti oglašen krivim za krivično delo, koja će eventualno vrsta i težina krivične sankcije biti izrečena, zavisi od odluke samog suda, odnosno od svih onih činjenica i okolnosti koje utiču na utvrđivanje eventualne krivice okrivljenog, kao i vrstu krivične sankcije, što se sve utvrđuje u krivičnom postupku", rekao je Vićentije.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.