PONOVO HAOS U ZADRUZI: Nakon što je Miki PRETUKAO Nadeždu i Suzanu, desilo se i OVO! (VIDEO)
Svađa Brendona i Ljube, Foto: Prinscreen

užas!

PONOVO HAOS U ZADRUZI: Nakon što je Miki PRETUKAO Nadeždu i Suzanu, desilo se i OVO! (VIDEO)

Produkcija rijalitija nije krila koliko je zgrožena ovakvim nasiljem nad ženama

Objavljeno:

Nakon što je noćas Miki Đuričić zverski drvenim štakama prebio Nadeždu Biljić i Suzani Perović iz sve snage udario šamar, zadrugari su ceo dan u potpunom rasulu. Dok jedni osuđuju ponašanje pčelara iz Kupinova, drugi žale što je sebi to dozvolio, te je diskvalifikovan.

Produkcija rijalitija nije krila koliko je zgrožena ovakvim nasiljem nad ženama, ali je tokom današnjeg dana odlučila da zadrugare malo oraspoloži jednim zadatkom po ovako lepom vremenu. Ipak, ni to nije moglo da prođe bez incidenata, doduše znatno manjih od ovog koji se dogodio prethodne noći.

Naime, bilo je potrebno da se njih 18 prijavi za učestvovanje u zadatku sa kanuima, a potom i da se podele u ekipe od po šestoro. Upravo tada je nastao problem, kada su zadrugari shvatili da je jedan od njih višak jer Lepi Mića nije dobro izbrojao sve koji su se javili da učestvuju. Brendon nije imao sa kim da bude u timu, pa je napravio dramu jer je po svaku cenu želeo da se igra, a niko nije želeo da mu ustupi mesto.

Zbog toga se prvo posvađao sa Matorom i Ljubom, da bi se onda Matora i Sanja posvađale, a Ljuba čak i fizički nasrnula na Radonića, što možete videti na snimku ispod:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.